Γρήγορη Περιήγηση

12-06-24 - 18:07
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Δενδροφύτευση 80 μεγάλων δενδρυλλίων στο Κρυονέρι το Σάββατο 30/10 μετά από προσφορά της εταιρίας ΚLEEMANN

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 01/11/2021

Στο πλαίσιο της σταδιακής αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος του Δήμου Διονύσου, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού, πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο 30 Οκτωβρίου η πρώτη δενδροφύτευση στη Δημοτική Κοινότητα Κρυονερίου, σε πληγείσα περιοχή που βρίσκεται μετά το γήπεδο ποδοσφαίρου.

Η δενδροφύτευση περιελάμβανε τη φύτευση 80 μεγάλων δενδρυλλίων τα οποία προσέφερε η Εταιρία ΚLEEMANN. Συγκεκριμένα φυτεύτηκαν 60 Πλατάνια, 10 Σφένδαμοι και 10 Κουτσουπιές (3.5 μέτρων το καθένα).

Τη δενδροφύτευση συνδιοργάνωσε μαζί με το Δήμο Διονύσου η εταιρία ΚLEEMANN, υλοποιώντας μία ακόμη ενέργεια εταιρικής υπευθυνότητας και αγάπης για το περιβάλλον.  

Στη δενδροφύτευση συμμετείχαν και βοήθησαν εργαζόμενοι εθελοντές της ΚLEEMANN, υπάλληλοι των Υπηρεσιών Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου καθώς και οι εθελοντές του Σωματείου Πολιτικής Προστασίας Εθελοντών Κρυονερίου (Σ.Π.Π.Ε.Κ.).

Παρέστησαν ακόμη ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρυονερίου Ηρακλής Χιώτης, οι Αντιδήμαρχοι Μανώλης Κόκκαλης και Δημήτρης Χιώτης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Μαρία Αντωνοπούλου, Νίκος Παπαδόπουλος και Δημήτρης Κυρανάκης, η Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Ερασμία Γεωργιάδη κ.α.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης μετά τη δενδροφύτευση έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε συνέχεια της δέσμευσής μας για σταδιακή αποκατάσταση του περιβάλλοντος στο Δήμο μας, ο οποίος δέχθηκε βαρύ πλήγμα μετά τις πυρκαγιές του καλοκαιριού, υλοποιήσαμε σε συνεργασία με την εταιρία ΚLEEMANN και το Σύλλογο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου, την πρώτη δενδροφύτευση σε περιοχή του Κρυονερίου, μετά το Γήπεδο ποδοσφαίρου. Φυτέψαμε 80 μεγάλα δενδρύλλια, πλατάνια, σφενδάμους και κουτσουπιές, τα οποία προσέφερε η εταιρία, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ΚLEEMANN για την  προσφορά τους. Ακόμη να διαβεβαιώσω ότι ως Δήμος Διονύσου θα συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε στοχευμένες  δενδροφυτεύσεις και σ’άλλες πληγείσες περιοχές του Δήμου, με τη συμμετοχή φορέων και πολιτών».

[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο