Γρήγορη Περιήγηση

30-05-24 - 19:05
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Δελτίο τύπου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 05/10/2014

Με αφορμή σχόλια μερίδας του τοπικού τύπου σχετικά με δήθεν παραγκωνισμούς ή επικαλύψεις αρμοδιοτήτων στους        κόλπους της Δημοτικής Αρχής, διευκρινίζουμε τα εξής:

1.    Αναγκαία ​προϋπόθεση για  κάθε καινοτομία ή αλλαγή είναι να σχεδιάζεται σωστά και να προετοιμάζεται με προσοχή, ώστε να λειτουργήσει όσο το δυνατό ομαλότερα. Αναγνωρίζοντας την βασική αυτή συνθήκη​, η νέα δημοτική αρχή Διονύσου δημιούργησε μια ξεχωριστή Αντιδημαρχία, που -μεταξύ άλλων- έχει την αρμοδιότητα για τον σχεδιασμό και την οργάνωση κάθε νέας διαδικασίας. Εξυπακούεται ότι η αρμοδιότητα της λειτουργίας ανήκει στην αντίστοιχη θεματική Αντιδημαρχία.

2.      Έτσι, το Αυτοτελές Τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Διαφάνειας, εκτός από την δημιουργία του συστήματος καταχώρησης και διαχείρισης των αιτήσεων για το Δημοτικό Σπουδαστήριο, έχει και την ευθύνη οργάνωσης και ταξινόμησης των δεδομένων, που θα παραδώσει στο αρμόδιο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού, διευκολύνοντας τις περαιτέρω διαδικασίες. Στο πλαίσιο αυτό, η συνεργασία τόσο μεταξύ των Αντιδημαρχιών όσο και των Υπηρεσιών είναι αρμονική και εποικοδομητική.

3.      Κατανοούμε ότι το σχόλιο οφείλεται στην άγνοια του σχολιαστή για το αντικείμενο της Αντιδημαρχίας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης ή για τις προϋποθέσεις μιας σύγχρονης και οργανωμένης λειτουργίας του δήμου. Αξιοποιούμε όμως την ευκαιρία για να ενημερώσουμε τους δημότες ότι ο Δήμος Διονύσου αλλάζει σελίδα.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο