Γρήγορη Περιήγηση

20-04-24 - 13:20
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Γίνε εθελοντής, στήριξε τις δομές κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης του Δήμου Διονύσου !

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 23/03/2020

Ο Δήμος Διονύσου και η «ΕΣΤΙΑ», στο πλαίσιο της ενίσχυσης των δομών κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης, οι οποίες έχουν ενεργοποιηθεί με σκοπό την αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης λόγω της Πανδημίας, ζητούν εθελοντές για να συνδράμουν την προσπάθειά τους.

Οι εθελοντές, μετά από την κατάλληλη ενημέρωση και εκπαίδευση, θα μπορούν να πλαισιώσουν όλες τις υποστηρικτικές δράσεις του Δήμου (παροχή κοινωνικής φροντίδας κλπ).

Εάν θέλετε να είστε μαζί μας σε αυτή την κοινή προσπάθεια, προσφέροντας εθελοντικά λίγο από τον χρόνο σας, σας καλούμε να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε την ηλεκτρονική φόρμα εθελοντή που ακολουθεί. 

Εναλλακτικά, μπορείτε να μας αποστείλετε email με τα απαραίτητα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, έτος γέννησης, τηλέφωνα επικοινωνίας, διεύθυνση κατοικίας, επάγγελμα / ιδιότητα, διαθεσιμότητα κλπ) στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις menoumespiti@dionysos.gr και estia@dionysos.gr, αναγράφοντας ότι συναινείτε για την τήρηση και διαχείριση των στοιχείων σας, αποκλειστικά και μόνο στο πλαίσιο των εθελοντικών δράσεων του Δήμου.

Όλοι μαζί, με συνεργασία και αλληλεγγύη, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά !

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο