Γρήγορη Περιήγηση

19-05-24 - 10:53
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Απάντηση του Δήμου Διονύσου σε συκοφαντικό δημοσίευμα ιστοσελίδας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 04/08/2022

Ακολουθεί απάντηση του Δήμου Διονύσου σε συκοφαντικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας atticatoday.gr:

«Σε απάντηση δημοσιεύματος της ιστοσελίδας atticatoday.gr την Τετάρτη 3/8/2022 με τίτλο “Δήμος Διονύσου: O απροσδόκητος «σύμμαχος» του Γιάννη Καλαφατέλη στο δρόμο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές - Το γλέντι εκατομμυρίων των 3Κ συνεχίζεται...” οφείλουμε να επισημάνουμε τα πιο κάτω:

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ασχολείται με το Δήμο Διονύσου και στελέχη της Δημοτικής Αρχής, αναπαράγοντας διάφορα απίθανα σενάρια φαντασίας και μυθοπλασίες, σε μια αντιδεοντολογική προσπάθεια άσκησης πίεσης, προφανώς για λόγους που μόνο εκείνη γνωρίζει… 

Σε κάθε περίπτωση, η εμμονική και… αγωνιώδης προσπάθεια οποιουδήποτε εκδότη ή δημοσιογράφου να παρέμβει με το έτσι θέλω στα δημόσια πράγματα ενός φορέα -και εν προκειμένω ενός Δήμου- θα μπορούσε να είναι έως ενός σημείου θεμιτή, όλα όμως έχουν και ένα όριο.

Το όριο αυτό ξεπεράστηκε με το συγκεκριμένο δημοσίευμα που μεταξύ άλλων αναληθειών προβαίνει σε μία απαράδεκτη αναφορά κάνοντας λόγο για ύπαρξη δήθεν «κρυονεριώτικης  πολιτικής καμόρας».

Τέτοιες συκοφαντικές αναφορές με ορολογία μαφίας είναι απαράδεκτες και επικίνδυνες και προσβάλλουν όχι μόνο το Δήμαρχο και τα στελέχη της Διοίκησης αλλά και το Δήμο Διονύσου συνολικά συμπεριλαμβανομένων όλων των Δημοτικών του Κοινοτήτων.

Είναι άλλο να ασκείται κριτική σε θεσμούς ή πρόσωπα, ακόμη και άδικη, και διαφορετικό το να εκτοξεύεται λάσπη με απαράδεκτα υπονοούμενα και διχαστικά διλήμματα.

Ενημερώνουμε λοιπόν τους διαχειριστές της ιστοσελίδας ότι αν έχουν στοιχεία για οποιαδήποτε έκνομη πράξη να κατονομάσουν ποιους εννοούν και να στείλουν τα στοιχεία στη δικαιοσύνη.

Σε διαφορετική περίπτωση λειτουργούν ως κοινοί συκοφάντες και μεσάζοντες φημών που εκπορεύονται από κάποιους για δημιουργία ψευδών εντυπώσεων (πες πες κάτι θα μείνει) και μικροπολιτικά συμφέροντα.

Ο Δήμος Διονύσου έδωσε και δίνει μάχη για να αντιτάξει τις δυνάμεις του απέναντι σε μια δύσκολη κατάσταση που βίωσε, με φυσικές καταστροφές και πυρκαγιές, και στο τέλος θα τα καταφέρει. Κάθε προσπάθεια αποπροσανατολισμού και χειραγώγησης  της κοινής γνώμης με λάσπη και συκοφαντίες είναι καταδικασμένη να πέσει στο κενό».    

[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
web design by
Powered by Browserbros.gr
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο