Γρήγορη Περιήγηση

17-04-24 - 06:30
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Απάντηση στην ανακοίνωση της παράταξης «Δύναμη Ευθύνης»

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 23/02/2024

Διαβάσαμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ανακοίνωση της παράταξης «Δύναμη Ευθύνης», αναφορικά με τις απαντήσεις που δόθηκαν διά στόματος της κας. Δημάρχου και των κ.κ. Αντιδημάρχων - και ειδικότερα για την κατάσταση στα σχολεία και τις σχολικές επιτροπές - κατά τη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης λογοδοσίας στο Δήμο Διονύσου.

Πραγματικά, απογοητευτήκαμε από τη συνέχιση της ίδιας τακτικής, αυτής δηλαδή της αλαζονείας και της εμμονής ότι τίποτα δεν έγινε λάθος από την απελθούσα Δημοτική Αρχή.

Το πραγματικό γεγονός, όμως, είναι πως οι πολίτες του Δήμου μας δεν έκαναν λάθος. Καταψήφισαν το  έργο της και έφεραν την συγκεκριμένη παράταξη στα έδρανα της αντιπολίτευσης για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Απογοητευτήκαμε, όμως, και από τη χρήση της ίδιας «ξύλινης γλώσσας», που παραπέμπει σε μια παράταξη άλλης εποχής  παγιδευμένη στη λογική μια στείρας αντιπολίτευσης που, πλέον, ο Δημότης δεν ασπάζεται.

Αντί για μια δημόσια αυτοκριτική κι έναν ειλικρινή απολογισμό, που να στηρίζονται σε πραγματικά στοιχεία, γινόμαστε μάρτυρες μιας επίθεσης στη Δημοτική Αρχή, η οποία απλά δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις στην ειδική συνεδρίαση της λογοδοσίας. Με αδιάψευστα στοιχεία και πραγματικά γεγονότα και όχι με μικροπολιτικές τακτικές.

Η Δημοτική αρχή επισημαίνει με το πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι δε στέκεται στο παρελθόν και αποδεδειγμένα παρακολουθεί ενδελεχώς τα τρέχοντα ζητήματα και δίνει λύσεις υιοθετώντας τα θετικά. Δεν σημαίνει, εν τούτοις, ότι θα σταματήσει να ενημερώνει τους πολίτες για το τι έχει παραλάβει.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο