Γρήγορη Περιήγηση

19-04-24 - 11:32
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Ανακοίνωση του Δήμου Διονύσου για την ακύρωση των «Διονυσίων 2020» - Δήλωση του Δημάρχου Γιάννη Καλαφατέλη

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 20/08/2020

Ο Δήμος Διονύσου ανακοινώνει την ακύρωση όλων των εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί στο πλαίσιο του πολιτιστικού Φεστιβάλ «Διονύσια 2020», για το διάστημα από 2 έως και 13 Σεπτεμβρίου 2020.

Ακολουθεί σχετική Δήλωση του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη:

«Έχοντας ως μοναδικό μας κριτήριο την αδιαπραγμάτευτη προστασία της υγείας των δημοτών αλλά και επισκεπτών του Δήμου μας, που αποτελεί για τη Δημοτική Αρχή κορυφαία προτεραιότητα, αποφασίσαμε την ακύρωση των “Διονυσίων 2020”.

Όπως ήδη είχα προαναγγείλει, επανεξετάσαμε όλες τις προηγούμενες ημέρες το ενδεχόμενο της πραγματοποίησης ή μη της διοργάνωσης, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω του COVID-19.

Δυστυχώς, οι τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας, με την επιθετική έξαρση του ιού, αλλά και η συνολική εικόνα που έχουμε σχηματίσει, δε μας επιτρέπουν σε καμία περίπτωση να εφησυχάσουμε.

Στο πλαίσιο αυτό και μετά από εξαντλητική διαβούλευση με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και τους συνεργάτες μου,  κατέληξα στη δύσκολη αλλά αναγκαία απόφαση ακύρωσης των “Διονυσίων”, ενός Φεστιβάλ που αποτελεί θεσμό για το Δήμο μας και το οποίο είχε σχεδιαστεί στην παραμικρή του λεπτομέρεια, για να χαρίσει χαρά, ψυχαγωγία και πνευματική ανάταση στους συμπολίτες μας.

Με ιδιαίτερη λύπη αλλά πάνω απ’όλα με υψηλό αίσθημα ευθύνης, προτίμησα υπό τις παρούσες συνθήκες να ματαιώσω τη διοργάνωση, προκειμένου να μη θέσω σε κίνδυνο έστω και μία ανθρώπινη ζωή συμπολίτη μας ή επισκέπτη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που εργάστηκαν σκληρά για να σχεδιαστούν τα “Διονύσια”, καλλιτέχνες, δημιουργούς, υπηρεσιακούς και αιρετούς.

Στο μέλλον θα έχουμε πολλές ακόμη ευκαιρίες για να διοργανώσουμε νέες, ακόμη πιο πλούσιες πολιτιστικές δράσεις. Αυτή την περίοδο όμως προέχει να προστατέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη ζωή και την υγεία κάθε πολίτη.

Κι αυτό ακριβώς θα πράξουμε !

Συνεχίζουμε να παραμένουμε υγιείς και ασφαλείς, μέχρι να υποχωρήσει οριστικά ο κίνδυνος της Πανδημίας.

Είμαι βέβαιος ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Μέχρι τότε, σας ζητώ να θέσουμε όλοι μας ως προτεραιότητα τη διαφύλαξη κάθε ανθρώπινης ζωής !

Με δύναμη και αισιοδοξία μπορούμε να τα καταφέρουμε».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Επιλογές Σελίδας

Αντιγραφή Συνδέσμου Σελίδας
Κοινοποιηση
[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο