Γρήγορη Περιήγηση

29-03-24 - 03:13
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Η Δημοτική Συγκοινωνία Διονύσου διαθέσιμη για πρώτη φορά στους χάρτες Google

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 01/06/2021

Από τον Ιούνιο 2021, τα δεδομένα της δημοτικής συγκοινωνίας του Δήμου Διονύσου είναι για πρώτη φορά διαθέσιμα στους χάρτες Google (https://www.google.com/maps). Οι Δημότες μπορούν πλέον να προγραμματίσουν μια διαδρομή μέσω της εφαρμογής των χαρτών Google, μέσω υπολογιστή ή κινητού, και οι χάρτες θα λαμβάνουν αυτόματα υπόψη τα διαθέσιμα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας όπως συμβαίνει και με άλλα μέσα, παραδείγματος χάριν με τα δρομολόγια του Ο.Α.Σ.Α. Με τη χρήση της εφαρμογής οι Δημότες θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν στο χάρτη τη διαδρομή που ακολουθεί η δημοτική συγκοινωνία, τις στάσεις από τις οποίες περνάει, αλλά και τις περιπτώσεις που μπορεί να πραγματοποιηθεί μεταβίβαση σε κάποια άλλη γραμμή.

Ο Δήμος Διονύσου προέβη σε αυτήν την καινοτόμο ενέργεια σε συνεργασία και με προσφορά της AETHONEngineering (https://aethon.gr/gr/).

Ανοιχτό μένει το ενδεχόμενο να συμπεριληφθούν δεδομένα πραγματικού χρόνου (πραγματική θέση λεωφορείου, ανανεωμένα δρομολόγια), διαθέσιμα στους χάρτες της Google, γεγονός που θα διευκολύνει την κίνηση των Δημοτών και τον προγραμματισμό ταξιδιών και θα προωθήσει την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών και δεδομένων του Δήμου.

Σχετικά με την AETHONEngineering: Η AETHON Engineering ιδρύθηκε το 2016 στην Αθήνα. Η αποστολή της εταιρείας είναι η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε οργανισμούς που επιθυμούν την εφαρμογή καινοτόμων προϊόντων/δραστηριοτήτων/ιδεών στους τομείς των μεταφορών και κινητικότητας, έξυπνων πόλεων, οδική ασφάλειας, μέσων μαζικής μεταφοράς, εμπορευματικών μεταφορών και βιώσιμης ανάπτυξης και προηγμένων τεχνολογιών οχημάτων.

[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο