Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
01-12-23 - 21:46
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Ευχές του Δημάρχου Διονύσου κ. Γιάννη Καλαφατέλη και των μελών του Δ.Σ. προς τους μαθητές που λαμβάνουν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 17/05/2013

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων ευχόμαστε ολόψυχα στις μαθήτριες και στους μαθητές που λαμβάνουν μέρος, να επιτύχουν τους στόχους τους. Όσοι διαγωνίζεστε στις πανελλαδικές εξετάσεις, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η συμμετοχή σας είναι αναμφίβολα σημαντική, που θα επηρεάσει τη μελλοντική σας σταδιοδρομία, ωστόσο δεν θα την καθορίσει. Για τον λόγο αυτό προσπαθήστε με ψυχραιμία και δίχως άγχος, έχοντας πάντα στη σκέψη σας ότι η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις δεν αποτελεί μονόδρομο. Είναι μόνο μία μικρή δοκιμασία και μία μικρή ‘μάχη’. Θα υπάρχουν πάντα νέες ευκαιρίες και επιλογές που αν τις αξιοποιήσετε σωστά, με πίστη στις δυνάμεις σας, θα έχετε μία επιτυχή πορεία στη ζωή σας. Κλείνοντας ευχόμαστε στην κάθε μία μαθήτρια και τον κάθε έναν μαθητή ξεχωριστά, καλή δύναμη, όπως και στους γονείς που στέκονται διαρκώς δίπλα στα παιδιά και στηρίζουν τις προσπάθειές τους, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που είναι αρωγοί και καθοδηγητές σε κάθε τους προσπάθεια. Η σκέψη κι οι ευχές όλων μας σας συνοδεύουν. Καλή επιτυχία!

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο