Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
09-12-23 - 10:38
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

127 εκ. ευρώ έργων και μελετών εξασφαλίζουν το αύριο των πολιτών του Δήμου Διονύσου κι αφήνουν οριστικά πίσω το χθες και την ανυποληψία

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 29/09/2023

Ο Διόνυσος αλλάζει οριστικά σελίδα με έργα και μελέτες, χρηματοδοτούμενα αλλά και με ίδιους πόρους, συνολικού ποσού 127 εκ. ευρώ.

Για όσους επιμένουν να αρνούνται την πραγματικότητα και επιχειρούν απεγνωσμένα να διαστρεβλώσουν την αλήθεια, στο πλαίσιο της προεκλογικής μικροπολιτικής σκοπιμότητας, της ψηφοθηρίας και της παντελούς έλλειψης σχεδιασμού και συγκεκριμένων προγραμματικών προτάσεων, δίνουμε στη δημοσιότητα τη «λίστα – «μαμούθ» των έργων και μελετών που εξασφάλισε η σημερινή Δημοτική Αρχή (επισυναπτόμενο αρχείο), η οποία παρέλαβε το 2019 μηδενικό απόθεμα έργων και μελετών.

Συγκεκριμένα, τα έργα και οι μελέτες αντιστοιχούν συνολικά σε 127.385.625 ευρώ και είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία χρηματοδοτούμενα, ενώ συμπεριλαμβάνονται και έργα από ίδιους πόρους.

Πρόκειται για ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΕΡΓΑ που είτε έχουν δημοπρατηθεί και ήδη υλοποιούνται, είτε πρόκειται να εκτελεστούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Μετά τη δημοσιοποίηση της αναλυτικής λίστας των έργων και μελετών, για την πολιτική προστασία, την ασφάλεια, την αποχέτευση, την ύδρευση, την καθαριότητα καθώς και όλα τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας, κανείς πλέον από εκείνους που αρέσκονται στα ψέματα και τις μισές αλήθειες, δεν θα μπορεί να επικαλείται άγνοια…

Οι πολίτες του Δήμου Διονύσου είναι σε θέση να διακρίνουν την αλήθεια από το ψέμα και μπορούν να βγάλουν τα δικά τους ασφαλή συμπεράσματά για την πραγματική εικόνα του Δήμου μας.

Ο Δήμος μας βαδίζει ήδη σε  ένα καλύτερο αύριο, αφήνοντας οριστικά πίσω το χθες.

Ο Διόνυσος αλλάζει οριστικά με έργα 127 εκ. ευρώ, που δίνουν αξία στον τόπο μας και εξασφαλίζουν ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας!

αρχεία

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 2019 2023
Κατεβάστε το αρχείο
[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο