Γρήγορη Περιήγηση

24-04-24 - 08:03
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Πρόσκληση Δήλωσης συμμετοχής

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 17/05/2019

Ο Δήμος Διονύσου, στα πλαίσια της αναβάθμισης των δομών που δημιουργεί με σκοπό τη στήριξη των κατοίκων και δημοτών, ιδιαίτερα σε μια κρίσιμη συγκυρία για την ελληνική οικονομία, προγραμματίζει να προχωρήσει στη δημιουργία της ‘’Κάρτας Δημότη’’. Ο Δήμος μας, με τη χρησιμοποίηση της συγκεκριμένης Κάρτας, στοχεύει να ενθαρρύνει την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της πόλης μας, να μοιραστεί αυτά τα οφέλη με τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις, ενώ συγχρόνως να τονώσει την τοπική αγορά. Με την Κάρτα του Δημότη οι επιχειρήσεις του Δήμου μας θα έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν ποσοστό έκπτωσης επί των προϊόντων ή υπηρεσιών τους ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά στους κατόχους της.

Με τον τρόπο αυτό οι κάτοικοι θα απολαμβάνουν προνομιακές τιμές ανά εμπορική επιχείρηση και θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας με σημαντικές οικονομικές μειώσεις. Η πρωτοβουλία αυτή εκτός της κοινωνικής της διάστασης, θα δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των καταναλωτών του Δήμου μας με τις τοπικές επιχειρήσεις. Η κάρτα του δημότη αποτελεί ένα μέτρο που στοχεύει να τονώσει την τοπική αγορά, ωφελώντας τόσο τις τοπικές επιχειρήσεις όσο και τους δημότες Διονύσου.

Δημιουργείται έτσι η συνεργασία όλων των τοπικών δυνάμεων - με επικεφαλής το Δήμο - για την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων, των δημοτών και της τοπικής απασχόλησης. Για την επιτυχία και διάδοση της ‘’Κάρτας Δημότη‘’, προσκαλούμε όλους τους επιχειρηματίες του Δήμου μας να στηρίξουν με ενδιαφέρον τη νέα δράση του Δήμου μας και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

 

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΖΑΜΑΝΗΣ

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο