Γρήγορη Περιήγηση

25-04-24 - 10:07
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ & ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΟΧ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 07/11/2022

Αναρτήθηκαν σήμερα, ημέρα Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022, οι προσωρινοί Πίνακες Βαθμολογίας & Κατάταξης, καθώς και οι προσωρινοί Πίνακες Επιτυχόντων και Απορριπτέων, για την πρόσληψη Έκτακτου Ωρομίσθιου Μουσικού και Καλλιτεχνικού Διδακτικού Προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου ειδικοτήτων καθηγητών Μουσικής και Εικαστικών - Καλλιτεχνικών Σπουδών.

Οι ανωτέρω Πίνακες αναρτήθηκαν και στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δήμου Διονύσου (ισόγειο, οδός Λίμνης Μαραθώνα 29 & Αθ. Διάκου 1 - Άγιος Στέφανος).

Κατά των ανωτέρω αποτελεσμάτων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριών (03) εργάσιμων ημερών.

 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ: ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 09.11.2022 ΈΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.11.2022

 

Οι ενστάσεις θα εξεταστούν από την αρμόδια επιτροπή και η τελική απόφαση με τους οριστικούς πίνακες θα ληφθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου.

 

αρχεία

ΠΙΝΑΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ & ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ
Κατεβάστε το αρχείο
ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ
Κατεβάστε το αρχείο
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ
Κατεβάστε το αρχείο
[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο