Γρήγορη Περιήγηση

17-04-24 - 02:03
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος Συκάρειος Δρόμος με τη συμμετοχή τουλάχιστον 350 δρομέων κάθε ηλικίας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 06/06/2023

Ο 1ος Συκάρειος Δρόμος του Δήμου Διονύσου πέρασε στην ιστορία! Πάνω από 350 δρομείς κάθε ηλικίας,  διακεκριμένοι δρομείς με σημαντική παρουσία σε αγώνες και πλήθος πολιτών,  τίμησαν τη μνήμη του σπουδαίου ορειβάτη συμπολίτη μας Αντώνη Συκάρη και γιόρτασαν παράλληλα την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, συμμετέχοντας σε μία όμορφη αθλητική δράση με περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Ο «Συκάρειος Δρόμος» πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Κρυονερίου προς την Βαρυμπόμπη, στον περιβάλλοντα χώρο των πρώην ανακτόρων Τατοΐου, παρουσία, μεταξύ άλλων, του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Χρήστου Πέππα, του Εντεταλμένου Συμβούλου Αθλητικών Διοργανώσεων Παναγή Λουκάτου, του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου Νεκτάριου Πίλτση, μελών του Συλλόγου Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου, της Πόπης Συκάρη, συζύγου του αείμνηστου Αντώνη Συκάρη, στην οποία ανήκε η πρωτοβουλία του αγώνα, και μελών της οικογένειάς του.

Πραγματοποιήθηκαν 2 δρομικοί αγώνες σε χωμάτινη διαδρομή με απόσταση 12 χλμ για όσους αγαπούν το τρέξιμο στο βουνό και 5 χλμ για όσους απλά ήθελαν να περπατήσουν στη φύση. Η εκκίνηση και ο τερματισμός έλαβαν χώρα στην πύλη της Δημοτικής Κοινότητας Κρυονερίου.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης υπογράμμισε στο χαιρετισμό του ότι ο Δήμος Διονύσου ανανεώνει για του χρόνου το ραντεβού του με δρομείς και πολίτες, στον 2ο Συκάρειο Δρόμο, που θα αποτελέσει έναν ακόμη σημαντικό αθλητικό θεσμό για την περιοχή μας.

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες. Περισσότερες φωτογραφίες δείτε ΕΔΩ

[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο