Γρήγορη Περιήγηση

28-03-24 - 14:53
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Καρναβάλι Δήμου Διονύσου 2023: «Καρναβαλική Παρέλαση» του Εμπορικού Συλλόγου την Κυριακή 19/2 στη Λεωφόρο Δροσιάς - Σταμάτας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 14/02/2023

Ο Δήμος Διονύσου μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού!  Με στόχο την ανάδειξη του τόπου μας, την ανάπτυξη της πολιτιστικής μας ταυτότητας και τα χαμόγελα των παιδιών, ο Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου σε συνεργασία με το Δήμο Διονύσου, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της περιοχής, την Περιφέρεια Αττικής, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και την ΕΣΤΙΑ Διονύσου, για πρώτη φορά διοργανώνει:

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 στη Λεωφόρο Δροσιάς – Σταμάτας, με κεντρικό παρουσιαστή το Χρήστο Φερεντίνο.

Όραμα μας οι πολίτες του αύριο να μεγαλώνουν, έχοντας μέσα τους την πολιτιστική μας παράδοση, την ενότητα και την συνεργασία, σε ένα Δήμο που οι φορείς ενωμένοι τους παρέχουν τα κατάλληλα εφόδια!

Η «Καρναβαλική Παρέλαση» είναι ένα γεγονός που στοχεύει στη διασκέδαση όλων μας καθώς και στην τόνωση της τοπικής αγοράς.

Εκατοντάδες παιδιά με τους συνοδούς τους, Πολιτιστικοί και Αθλητικοί Σύλλογοι, θα παρελάσουν στη Λεωφόρο Δροσιάς-Σταμάτας μαζί με άρματα, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, μεγαλοφιγούρες κλπ. Επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να χορέψουν και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους μέσα από πάρτι και δράσεις που θα διοργανωθούν.

Η συγκέντρωση των καρναβαλιστών θα γίνει στις 10:30 π.μ. στην Πλατεία Δροσιάς, θα ακολουθήσει στις 12:00 μ.μ. η Καρναβαλική Παρέλαση από τη συμβολή Ροδοπόλεως και Σταμάτας, η οποία θα καταλήξει στις 12:30 μ.μ. στην Πλατεία Σταμάτας.

Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα.

Σας περιμένουμε όλες και όλους!!

αρχεία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 2023
Κατεβάστε το αρχείο
[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο