Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
29-11-23 - 01:43
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Χρηματοδότηση 31, 5 εκ. από το ΕΣΠΑ, (συνολικού προϋπολογισμού 50 εκ. ευρώ) για το έργο «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Δήμου Διονύσου».

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 24/09/2014

Στους πρώτους Δήμους της χώρας, σε απορροφητικότητα κονδυλίων ΕΣΠΑ, ο Δήμος Διονύσου ! Την σύμφωνη γνώμη του Γενικού Γραμματέα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Σωκράτη Αλεξιάδη, για να προχωρήσει η χρηματοδότηση, εξασφάλισε ο Δήμος μας για το έργο «ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΕ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ, ΣΤΑΜΑΤΑ, ΡΟΔΟΠΟΛΗ, ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ» της πράξης (340042) «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Υδάτων στις Δημοτικές Κοινότητες Αγ. Στεφάνου, Διονύσου, Κρυονερίου, Ροδόπολης και Σταμάτας του Δήμου Διονύσου». Μετά από αυτή την θετική εξέλιξη άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για την χρηματοδότηση του έργου από το ΕΣΠΑ. Πρόκειται για ένα υποέργο υποδομής, προϋπολογισμού 31.5 εκ. ευρώ, (ο συνολικός προϋπολογισμός ξεπερνάει τα 50 εκ. ευρώ) με τεράστια σπουδαιότητα για τον Δήμο μας, καθώς αποτελούσε χρόνιο αίτημα των συμπολιτών μας. Καλαφατέλης: «Το έργο δείχνει το δρόμο που χαράζουμε…» Σε σχετική δήλωση ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης, σημειώνει: «Η εξασφάλιση έργων όπως το «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων» που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας και θα συμβάλει στην προστασία του Περιβάλλοντος, δείχνει το δρόμο που χαράζουμε και προσπαθούμε να βαδίσουμε στον Δήμο μας, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία. Ο Δήμος Διονύσου, μετά την έγκριση της δημοπράτησης του συγκεκριμένου έργου είναι στους πρώτους σε απορροφητικότητα ευρωπαϊκών κονδυλίων, Δήμους, όλης την χώρα. Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς την προσπάθεια για την ένταξη και νέων σημαντικών έργων υποδομής στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Χρηματοδότησης, διεκδικώντας ταυτόχρονα και χρηματοδοτήσεις από εθνικά προγράμματα». Επισυνάπτεται η σχετική επιστολή:

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο