Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
28-11-23 - 13:06
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Υπογράφηκε η χρηματοδότηση του έργου για την κατασκευή αγωγών απορροής ομβρίων στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, προϋπολογισμού 1,8 εκ. ευρώ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 24/09/2014

Παρουσία των υπουργών Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κωστή Χατζηδάκη και Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γιάννη Μανιάτη, υπογράφηκε την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, στην Περιφέρεια Αττικής, η χρηματοδότηση του έργου για την Κατασκευή αγωγών απορροής ομβρίων υδάτων στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, στο Δήμο Διονύσου. Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 1,8 εκ. ευρώ, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από το ΠΕΠ Αττικής, μετά την τροποποίηση και επικαιροποίηση της μελέτης, που έγιναν έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης του Δήμου, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής. Η χρηματοδότηση αφορά τη Β’ φάση του έργου της κατασκευής αγωγών απορροής ομβρίων υδάτων, με την οποία συμπληρώνεται το υπάρχων δίκτυο ομβρίων, ώστε να γίνει ευχερέστερη η συλλογή και απορροή των ομβρίων υδάτων της περιοχής. Στην ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στην περιφέρεια Αττικής, από τον περιφερειάρχη κ. Γιάννη Σγουρό, παρέστησαν, οι Δήμαρχοι των περιοχών στις οποίες πρόκειται να κατασκευαστούν τα έργα, Αντιπεριφερειάρχες, υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας Αττικής και εκπρόσωποι του Τύπου. Από τον Δήμο Διονύσου εκτός του Δημάρχου Διονύσου κ. Γιάννη Καλαφατέλη, παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Παππάς, Σακελαρίου και ο εντεταλμένος σύμβουλος του Τμήματος Τεχνικών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Χρήστος Παπαβασιλείου. Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης, αναφερόμενος στο έργο το χαρακτήρισε ‘έργο πνοής το οποίο θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής’. Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο