Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
23-09-23 - 13:39
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Υπογράφηκε η σύμβαση για το έργο «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Δήμου Διονύσου» που προβλέπει έργα ανακατασκευής ασφαλτικών οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων 1.424.366 €

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 12/07/2023

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 υπεγράφη η σύμβαση για το έργο «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Δήμου Διονύσου», το οποίο προβλέπει έργα ανακατασκευής ασφαλτικών οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων συνολικού ποσού 1.424.366 €.

Η υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο  Διονύσου από το Δήμαρχο Γιάννη Καλαφατέλη, τον ανάδοχο του έργου και τον Αντιδήμαρχο Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Τεχνικών Υπηρεσιών και Ενεργειακής Αναβάθμισης Στέφανο Κριεμάδη.

Το έργο «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Δήμου Διονύσου» υπάγεται στο πρόγραμμα βελτίωσης Οδικής Ασφάλειας του Υπουργείου Εσωτερικών ( Άξονας 4.6 «Εκσυγχρονισμός και βελτίωση της ανθεκτικότητας κύριων κλάδων της οικονομίας της χώρας», στα πλαίσια του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας ‘Ελλάδα 2.0») από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης.

από το Πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών για την Οδική Ασφάλεια με χρηματοδότηση από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης

Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα, ενισχύοντας σημαντικά το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που είναι ήδη σε εξέλιξη σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Διονύσου.

[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο