Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
23-09-23 - 01:06
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου συμμετείχε σε διαδικτυακή συνάντηση – συνέντευξη με εκπροσώπους της επίλεκτης ομάδας της βρετανικής αεροπορίας RED ARROWS

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 24/05/2022

Επίσκεψη στη σχολική μας τάξη ….. εξ ουρανού

Την Πέμπτη, 19-5-2022, οι μαθητές της Στ΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου είχαν τη μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχουν σε  διαδικτυακή συνάντηση- συνέντευξη με εκπροσώπους (πιλότο και μηχανικό αεροσκαφών) της επίλεκτης ομάδας της βρετανικής αεροπορίας RED ARROWS (Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την ομάδα αυτή εδώ).

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Βρετανικό Συμβούλιο το οποίο απηύθυνε πρόσκληση σε τρία επιλεγμένα σχολεία της χώρας. Οι μαθητές μας, μετά από μια άψογη συνεργασία και με την παιδαγωγική καθοδήγηση της δασκάλας τους, κ. Βαΐτση, προετοίμασαν με τη μέθοδο brainstorming τις ερωτήσεις τους προς τους καλεσμένους μας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη στα αγγλικά, τα παιδιά παρακολούθησαν σχετική παρουσίαση από τους 2 ομιλητές και στη συνέχεια οι μαθητές μας υπέβαλαν τις επιλεγμένες πλέον ερωτήσεις τους  στους διαδικτυακούς επισκέπτες. Το τέλος της συνάντησης βρήκε τους συμμετέχοντες ενθουσιασμένους και πιο "πλούσιους" σε εμπειρίες, γνώσεις και μαθήματα ζωής! 

Φώτιος Περρής
Διευθυντής  1ου Δ.Σ. Διονύσου
International School Award
Award- winning eco- school

[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο