Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
04-12-23 - 16:12
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Σχετικά με συκοφαντικά δημοσιεύματα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 27/10/2015

Η Διοίκηση του Δήμου Διονύσου  και προσωπικά ο Δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης καταγγέλλουν απερίφραστα, κατάπτυστα  δημοσιεύματα που με ψευδείς και αήθεις χαρακτηρισμούς, προσβάλλουν βάναυσα την ηθική ακεραιότητα μελών της Διοίκησης. Η Διοίκηση του Δήμου δεν πρόκειται να ασχοληθεί περαιτέρω με πολιτικά τρωκτικά που ζουν στο σκοτάδι, τρέφονται με το ψέμα και μέσα από ιστοσελίδες και ανώνυμα blogs, με συστηματική συκοφαντία, λασπολογία και χυδαιολογία προσπαθούν συνεχώς  να σπιλώσουν το όνομα, την τιμή και την υπόληψη του Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων.

Το ήθος, η αξιοπρέπεια και οι ικανότητες στον κοινωνικό, επαγγελματικό και πολιτικό στίβο, τόσο του Δημάρχου Διονύση Ζαμάνη όσο και όλων των μελών της Δημοτικής Αρχής έχουν αναγνωριστεί και καταξιωθεί από τους πολίτες και για το λόγο αυτό στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, τους επέλεξαν και τους έδωσαν την εντολή να διοικήσουν το Δήμο Διονύσου για πέντε χρόνια.

Η Διοίκηση του Δήμου, αποδεικνύει καθημερινά, έμπρακτα και αδιάψευστα με το μέγεθος του έργου της, ότι έχει ανταποκριθεί πλήρως στην εμπιστοσύνη και την εντολή που της έδωσαν οι δημότες του Διονύσου. Εντολή να δημιουργήσει ένα Δήμο Πρότυπο σε όλα τα επίπεδα, που θα ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο και στις πιο απαιτητικές προσδοκίες των πολιτών. Με οδηγό αυτή την εντολή και αποφασισμένη να την υλοποιήσει, η Διοίκηση του Δήμου πορεύεται και θα πορευτεί σε όλη τη διάρκεια της θητείας της.

Οι λιβελλογράφοι και χυδαίοι συκοφάντες θα λάβουν την πρέπουσα δικαστική απάντηση και τιμωρία.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο