Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
29-11-23 - 01:05
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για την δράση «Χωρίς Μεσάζοντες» που μεταξύ των στόχων της είναι η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 07/02/2014

Έντονο είναι το ενδιαφέρον των κατοίκων για την 5η κινηματική δράση «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» που διοργανώνει ο Δήμος Διονύσου, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, ενώ οι αιτήσεις συμμετοχής συνεχίζονται. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη δράση θα συμμετάσχει μεγάλος αριθμός παραγωγών από γειτονικές περιοχές αλλά και από διάφορες περιοχές όλης της χώρας. Τα προϊόντα τους θα διαθέτουν όλα τα πιστοποιητικά παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για κάθε προϊόν. Αναλυτικότερα θα διατεθούν τα εξής προϊόντα, από τους παρακάτω παραγωγούς: • το ελαιόλαδο προέρχεται από το κτήμα «Νικολοπούλου» το οποίο βρίσκεται στην Καλαμάτα. Είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε πολυφαινόλες, με οξύτητα κάτω από 0,3 και διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. • τα αλλαντικά καθώς και τα τυροκομικά προϊόντα παράγονται και συσκευάζονται από την εταιρεία «Ο Κίτσος» Χ. Βλαχογιάννης και ΣΙΑ Ο.Ε. στο Διάβα Καλαμπάκας. • τα όσπρια και το μέλι διατίθενται από τον παραγωγό Χαράλαμπο Κοντογιάννη και παράγονται στον Άγιο Κωνσταντίνο Φαρσάλων. Να σημειωθεί ότι τα παραπάνω προϊόντα είναι φετινής σοδειάς – συλλογής. • το ρύζι καλλιεργείται και παράγεται στην περιοχή Ανθήλη Λαμίας από την παραγωγό Χόντου – Βλάχου Χρυσούλα. Είναι εσοδείας 10/2013 και η αποφλοίωσή του γίνεται μέσα στο δεκαήμερο που προηγείται της Δράσης. • οι ελιές, το τουρσί, η σάλτσα ντομάτας, οι κομπόστες, τα παξιμάδια, η τσικουδιά και το ρακόμελο διατίθενται από τον παραγωγό Ψύλλο Εμμανουήλ στο Ηράκλειο Κρήτης. • το πετιμέζι και οι σταφίδες διατίθενται από τον παραγωγό Ευθυμίου Παυσανία και προέρχονται από την Ορεινή Κορινθία. • τα ζυμαρικά, το αλεύρι, οι πατάτες, τα κρεμμύδια, το ξύδι, το κρασί, τα λικέρ, τα γλυκά του κουταλιού, οι μαρμελάδες, τα καρύδια και η αμυγδαλόψυχα διατίθενται από παραγωγούς οι οποίοι προέρχονται από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καπανδριτίου. Πολλά από τα παραπάνω προϊόντα είναι χειροποίητα και δεν περιέχουν συντηρητικά. Υπενθυμίζεται ότι, έπειτα από συμφωνία με τους παραγωγούς το 2% των ποσοτήτων των προϊόντων που θα διαθέσουν οι παραγωγοί, θα τα προφέρουν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας. Οι κάτοικοι που επιθυμούν να προμηθευτούν προϊόντα από την δράση «Χωρίς Μεσάζοντες» να αποστείλουν σχετική αίτηση, είτε στο fax: 213 2030630 (με την ένδειξη ‘για τη δράση Χωρίς Μεσάζοντες’), είτε στο e-mail:xorismesazontes.dionysos@gmail.com Επισυνάπτεται η φόρμα παραγγελιών:

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο