Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
24-09-23 - 19:29
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Συνάντηση του Δημάρχου Διονύσου Διονύση Ζαμάνη με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέτρο Φιλίππου για το αντιπλημμυρικό στο <<Βρυσάκι>>

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 18/05/2018

Ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρη Ράικου είχε συνάντηση, την Πέμπτη 12 Μαΐου, με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρο Φιλίππου και τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων της Π.Ε.Α.Α. Γιάννη Ασπρουλάκη, με θέμα την πρόοδο των εργασιών στο αντιπλημμυρικό έργο κατασκευής όμβριων υδάτων που αφορά στη διευθέτηση του ρέματος <<Βρυσάκι>> στον Άγιο Στέφανο. Η κατασκευή του έργου είναι προϋπολογισμού 6.980.000,00 € και δημοπρατήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής έπειτα από σχετική μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Διονύσου. Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής του είναι 18 μήνες και αφορά στην κατασκευή των αγωγών αποχέτευσης όμβριων στο μεγαλύτερο μέρος της Δημοτικής Ενότητας του Αγίου Στεφάνου, περιλαμβανομένου του κεντρικού τμήματος αυτής. Το συνολικό μήκος των αγωγών του δικτύου είναι περίπου 12 χιλιόμετρα και οι εργασίες προχωρούν ήδη με ταχείς ρυθμούς επί των οδών Καραολή & Δημητρίου και Αφροδίτης. Συζητήθηκαν, επίσης, θέματα που αφορούν ασφαλτοστρώσεις του οδικού δικτύου και ανακατασκευή παιδικών χαρών του δήμου. Μετά τη ολοκλήρωση της συνάντησης ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης δήλωσε: <>.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο