Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
23-09-23 - 13:11
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Συνάντηση Δημάρχου Διονύσου Διονύση Ζαμάνη με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρο Φιλίππου για τα έργα στον Δήμο Διονύσου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 25/09/2017

Σε ιδιαίτερο θερμό και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνη με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρο Φιλίππου με αντικείμενο τη χρηματοδότηση έργων από την Περιφέρεια για τον Δήμο Διονύσου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, κατόπιν πρωτοβουλίας του Δημάρχου Διονύσου, στα γραφεία της ΠΕ Ανατολικής Αττικής στην Παλλήνη, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου και παρευρέθηκαν σε αυτήν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Υποδομών και Χωροταξίας, Δημήτρης Ράικος και ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΕ Αν. Αττικής, Γιάννης Ασπρουλάκης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κος Ζαμάνης ενημέρωσε τον κο Φιλίππου για την εξέλιξη σειράς έργων που πραγματοποιούνται στον Δήμο Διονύσου και συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, η πορεία των μεγάλων αντιπλημμυρικών παρεμβάσεων, η χρηματοδότηση της ανακατασκευής και πιστοποίησης των παιδικών χαρών καθώς και εργασιών ασφαλτόστρωσης. Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνης δήλωσε : «Είχαμε μία πολύ θετική συζήτηση με τον κ. Πέτρο Φιλίππου σχετικά με την περαιτέρω δρομολόγηση σημαντικών έργων στον Δήμο μας. Ζητήσαμε από τον Αντιπεριφερειάρχη, στο πλαίσιο του προγράμματος αναβάθμισης και πιστοποίησης όλων των παιδικών χαρών του Δήμου Διονύσου, να χρηματοδοτηθεί η ανακατασκευή των υπόλοιπων πέραν αυτών που είναι ήδη σε εξέλιξη και κατασκευάζονται. Για το σκοπό αυτό καταθέσαμε πλήρη φάκελο, με τις σχετικές μελέτες της Τεχνικής Υπηρεσίας, για το συνολικό ποσό του έργου που θα ανέλθει περίπου στο 1,2 εκατ. ευρώ. Ακόμη συζητήσαμε για την ασφαλτόστρωση οδών του Δήμου μας συνολικού ποσού ενός εκατ. ευρώ. Ο κος Φιλίππου δεσμεύτηκε και μας διαβεβαίωσε ότι τα δύο θέματα θα προχωρήσουν το ταχύτερο δυνατόν και θα ενταχθούν στον επόμενο προϋπολογισμό της Περιφέρειας».

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο