Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
04-12-23 - 14:55
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Συγχαρητήρια ανακοίνωση Δήμου Διονύσου στην ομάδα πινγκ πονγκ του ΓΕΛ Διονύσου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Σχολικό Πρωτάθλημα.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 24/09/2014

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, με αφορμή την κατάκτηση από την ομάδα πινγκ πονγκ του Γενικού Λυκείου Διονύσου του χρυσού μεταλλίου στο Σχολικό Πρωτάθλημα και θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα του Παρισιού, εξέδωσαν την εξής συγχαρητήρια ανακοίνωση: . «Με μεγάλη μας χαρά πληροφορηθήκαμε τις σπουδαίες επιτυχίες σας. Σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Είμαστε όλοι περήφανοι για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Σχολικό Πρωτάθλημα, η οποία προήλθε μέσα από επίπονη και συστηματική προσπάθεια. Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια με επιτυχίες και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Παρισιού. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς, τους προπονητές αλλά και στους γονείς των μαθητών –πρωταθλητών».

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο