Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
30-11-23 - 19:38
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

«Πρόσκληση σε κοινή σύσκεψη για τον «Καθορισμό τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζομένων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους »

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 16/01/2015

Π Ρ Ο Σ:  Τις Τοπικές Οργανώσεις των  πολιτικών κομμάτων που         μετέχουν  στις Βουλευτικές εκλογές της 25ης  Ιανουαρίου 2015.            

Θ Ε Μ Α : «Πρόσκληση  σε κοινή σύσκεψη  για τον «Καθορισμό τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζομένων  κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους ».

ΣΧΕΤ.: Το 122/2-1-2015 έγγραφο Περιφερείας Αττικής/Γεν. Δ/νση Εσωτερικής Λειτουργίας/Δ/νση Ανθ. Δυναμικού

 

        Σύμφωνα με την εκλογική νομοθεσία, σας καλούμε σε κοινή σύσκεψη την 9η  Ιανουαρίου 2012 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ στο Δημαρχείο Διονύσου (Λ.Μαραθώνος 29 και Αθανασίου Διάκου 1, Αγ.Στέφανος) προκειμένου να συζητηθεί η διάθεση -κατανομή των χώρων και ο καθορισμός του τρόπου χρήσης τους στα  πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζομένων  κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους για τις   Βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.

                        

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Διονύσιος Ζαμάνης

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο