Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
04-06-23 - 11:08
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Ποιοι είμαστε

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 17/07/2019

Η Συμβουλευτική και Ψυχολογική υπηρεσία του Δήμου Διονύσου έχει ως κύριους στόχους την προαγωγή σε έναν πιο ανθρώπινο και πιο ποιοτικό τρόπο ζωής, καθώς και την ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού σε θέματα που άπτονται της ψυχικής υγείας.

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του εφαρμόζονται προγράμματα όπως συμβουλευτικής, πρωτογενούς πρόληψης, διερεύνησης για τις ανάγκες του δήμου και εκπόνησης ανάλογων μελετών, υποστήριξης σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, πρακτικής φοιτητών ψυχολογίας κτλ.

Στελεχώνεται απο επαγγελματίες που ασκούν έργο στο χώρο της ψυχικής υγείας (ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχοπαιδαγωγούς κτλ) εκ των οποίων κάποιοι εργάζονται με σχέση μονιμότητας στο Δήμο Διονύσου και ορισμένοι είναι εθελοντές ψυχικής υγείας.

Οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και αφορούν αποκλειστικά τους δημότες και τα σχολεία της περιοχής.

Τα προγράμματα συμβουλευτικής -ατομικής ή ομαδικής - παρέχονται στον χώρο της υπηρεσίας, ο οποίος είναι ξεχωριστός απο άλλες υπηρεσίες του δήμου, προκειμένου να διασφαλίζεται το απόρρητο. Όλοι οι επαγγελματίες δεσμεύονται από το απόρρητο.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο