Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
02-12-23 - 17:36
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Παρουσία του Δημάρχου Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνη η τελετή αγιασμού για τη λειτουργία του Δημοτικού Γυμναστηρίου στο νέο κτίριο

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 14/10/2016

Στον αγιασμό για την έναρξη λειτουργίας του Δημοτικού Γυμναστηρίου στις νέες, πιο σύγχρονες, εγκαταστάσεις παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνης. Η τελετή πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη το πρωί 13 Οκτωβρίου, παρουσία μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των γυμναστών του Δημοτικού Γυμναστηρίου και πολιτών. Ο Δήμαρχος Διονύσου στoν χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα οφέλη για τους δημότες από τη μεταστέγαση, τονίζοντας : «Μεταφέραμε σε νέο κτίριο, το Δημοτικό Γυμναστήριο μαζί με μεγάλο μέρος των κοινωνικών δομών του Δήμου μας. Στόχοι μας είναι η οικονομία κλίμακας καθώς και να προσφέρουμε στους δημότες βελτιωμένες υπηρεσίες, σε αναβαθμισμένους, πιο σύγχρονους χώρους λειτουργίας. Το Δημοτικό Γυμναστήριο στεγάζεται πλέον σε νέες, μεγαλύτερες εγκαταστάσεις ώστε οι πολίτες να έχουν καλύτερες συνθήκες όταν αθλούνται. Η φροντίδα μας για την καθημερινότητα του δημότη είναι συνεχής». Μετά τον αγιασμό ο Δήμαρχος κ. Δ. Ζαμάνης, επισκέφτηκε τους χώρους του Δημοτικού Γυμναστηρίου και συνομίλησε με τους γυμναστές και πολίτες για τα προγράμματα άθλησης για τους δημότες. Στη τελετή του αγιασμού παραβρέθηκαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Κοκμοτός, ο πρόεδρος της Εστίας κ. Θ. Στάικος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Κ. Γκιζελή, Χρ. Ντούντα, Δ. Ράικος και Π. Ταουξή, ο πρόεδρος της Δ.Ε. Αγίου Στεφάνου κ. Μ. Κασαπάκης, ο τοπικός σύμβουλος Δροσιάς κ. Στ. Ουσταμπασίδης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Μ. Χρηστάκης.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο