

Την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου, ο Δήμος Διονύσου τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας με μια υπέροχη εκδήλωση στο καταπράσινο Κτήμα Κοκοτού, που διοργανώθηκε από την Αντιδημαρχία Κοινωνικών Υπηρεσιών.
Στη διάρκεια της βραδιάς, η Δήμαρχος Διονύσου, Κατερίνα Μαϊχόσογλου, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ν. Κόκκαλα, βράβευσαν τον Οίκο Ευγηρίας «ΘΑΛΠΗ» για την πολύτιμη προσφορά του στους ωφελούμενους του Δήμου, ενώ ξεχωριστή τιμητική διάκριση απονεμήθηκε και στην κ. Άννα Κοκκοτού, για τη διαρκή και ανιδιοτελή στήριξή της.
Η εκδήλωση ήταν γεμάτη χαρά, μουσική και όμορφες στιγμές, με όλα οργανωμένα με φροντίδα και αγάπη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη, ενώ οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τη βραδιά με κέφι, χορό και τραγούδι, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η καρδιά δεν γερνά ποτέ.
Η τρίτη ηλικία είναι οι άνθρωποι που μας δίδαξαν αξίες, που μας στήριξαν και εξακολουθούν να μας εμπνέουν. Την ημέρα αυτή, απέδειξαν ξανά ότι ξέρουν να ζουν με ζωντάνια, αισιοδοξία και χαμόγελο.
Ευχόμαστε να ανταμώνουμε κάθε χρόνο, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και γιορτάζοντας όλοι μαζί αυτή την ξεχωριστή ημέρα.
