Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
24-03-23 - 20:24
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Ο Δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης βράβευσε τους μαθητές που διακρίθηκαν στο περιφερειακό ομαδικό σχολικό σκακιστικό πρωτάθλημα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 22/04/2016

Τους 13 μαθητές του δημοτικού σχολείου Ροδόπολης και του Γυμνασίου Δροσιάς που διακρίθηκαν στο Ομαδικό Σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, βράβευσε με τιμητικούς επαίνους ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης την Τετάρτη 20 Απριλίου στο Δημαρχείο. Παράλληλα με τους μαθητές ο κ. Δ. Ζαμάνης βράβευσε τον Διευθυντή του Δημοτικού της Ροδόπολης κ. Δ. Τζωρτζόπουλο και τη Διευθύντρια του Γυμνασίου Δροσιάς κα Ειρ. Πολίτη. Στο σκακιστικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στις 3 & 10 Απριλίου, το δημοτικό σχολείο Ροδόπολης συμμετείχε στα προκριματικά με δύο ομάδες των 4 σκακιστών και πέτυχε η μία εξ ‘ αυτών, μεταξύ 34 ομάδων, να προκριθεί στον τελικό της Περιφέρειας Αττικής όπου και σημείωσε σημαντικό αριθμό νικών. Η σκακιστική ομάδα του Γυμνασίου Δροσιάς με 5 παίκτες αγωνίστηκε στα τελικά του Πρωταθλήματος της Περιφέρειας Αττικής και διακρίθηκε. Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Ζαμάνης συνεχάρη τα παιδιά και τους δασκάλους τους για τη συμμετοχή και την επιτυχία και τόνισε ότι είναι σημαντικό να διακρίνονται μαθητές του Δήμου σε ένα δύσκολο άθλημα όπως το σκάκι. Η πειθαρχία και πνευματική άσκηση που απαιτούνται για το συγκεκριμένο άθλημα τόνισε, θα αποτελέσουν εφόδια για την πρόοδο τους, αργότερα, στον στίβο της ζωής. Στην τελετή παρευρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Οικονομικής Διαχείρισης και εντεταλμένη Σύμβουλος Ροδόπολης κα Στ. Μαγγίνα η οποία συνεχάρη με τη σειρά της τα παιδιά και ανέφερε πως η προσπάθεια και η επιτυχία τους είναι σπουδαίες και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο