Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
28-11-23 - 11:59
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Ονοματοδοσία Δημοτικού Γηπέδου Κρυονερίου στη μνήμη του αείμνηστου Προέδρου της Κοινότητας Μανώλη Σκούρα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 26/09/2023

Σε μία σεμνή όσο και συγκινητική τελετή ο Δήμος Διονύσου και η Δημοτική Κοινότητα Κρυονερίου την Κυριακή 24/9 τίμησαν τον αείμνηστο Πρόεδρο της Κοινότητας Κρυονερίου Μανώλη Σκούρα (1983 - 1990), δίνοντας το όνομά του στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου.

Παρόντες στην τελετή ονοματοδοσίας, που τέλεσε ο π Πέτρος, ήταν μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος Προέδρου, ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο Πρόεδρος της ΔΚ Κρυονερίου Ηρακλής Χιώτης και Τοπικοί Σύμβουλοι, Αντιδήμαρχοι και μέλη της Διοίκησης, πρώην μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος και μέλη του Α.Ο. Κρυονερίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των παρατάξεων και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης στην ομιλία του υπογράμμισε τη σημαντική προσφορά του Μανώλη Σκούρα στην αναμόρφωση του Κρυονερίου σε μία σύγχρονη πόλη και τη συμβολή του στην ανάπτυξη σχεδίου πόλης και υποδομών, ενώ μίλησε με θερμά λόγια για το χαρακτήρα και την εντιμότητά του.

Η εκδήλωση ονοματοδοσίας ολοκληρώθηκε με κέρασμα στους παρευρισκόμενους.

[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο