Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
30-11-23 - 18:48
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Ομιλία για τη διαχείριση της κατάθλιψης από την Τράπεζα Χρόνου και την Συμβουλευτική & Ψυχολογική Υπηρεσία Δήμου Διονύσου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 02/02/2015

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ-ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η Τράπεζα Χρόνου Δήμου Διονύσου συνεργάζεται για δεύτερη φορά με την Συμβουλευτική & Ψυχολογική Υπηρεσία και σας προσκαλεί σε ομιλία με θέμα: «Η αξία της ευτυχίας, της ελπίδας και της αυτογνωσίας για την διαχείριση της κατάθλιψης».Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30 στον «Ανοιχτό Χώρο Συνάντησης» της Τράπεζας Χρόνου (Πολιτιστικό κέντρο Άνοιξης, οδός Κανάρη 3).

Εισηγήσεις θα πραγματοποιήσουν η κυρία Έλσα Δημοπούλου, ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, με θέμα «Ολιστική προσέγγιση της οικογένειας: προϋπόθεση για ευτυχία», ο κύριος Γιάννης Λαφαζάνος, χειρούργος ορθοπεδικός και συγγραφέας, με θέμα «Ελπίδα για ζωή και δημιουργία» και ο κύριος Γιώργος Δημόπουλος, νευρολόγος-ψυχίατρος, γνωσιακός ψυχοθεραπευτής και συγγραφέας με θέμα: «Η αξία της αυτογνωσίας για τη διαχείριση της κατάθλιψης».

 

Διαβάστε περισσότερα για τον κύριο Δημόπουλο και για το πλούσιο συγγραφικό του έργο στην ιστοσελίδα: www.dimopoulosgeorge.gr.

 

Βεβαιώσεις συμμετοχής θα δοθούν σε εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες υγείας.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο