Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
30-11-23 - 19:23
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Ολοκληρώθηκε η 8η Διανομή Προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» του Δήμου Διονύσου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 31/03/2015

Επιτυχημένα ολοκληρώθηκε η 8η Διανομή Προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» του Δήμου Διονύσου, στο δημοτικό χώρο στάθμευσης επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου στον Άγιο Στέφανο, το πρωί της Κυριακής 1 Μαρτίου 2015.  Ο Δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης επισκέφθηκε το χώρο της διανομής και συνομίλησε με παραγωγούς και πολίτες.

Διανεμήθηκαν 140 διαφορετικά προϊόντα παραγωγών από όλη την Ελλάδα, σε εκατοντάδες κατοίκους του Δήμου μας. Οι δημότες είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διατίθενται απευθείας από τους παραγωγούς σε συμφέρουσες τιμές. Η ποιότητα των προϊόντων που διατίθενται διασφαλίζεται με τη συνοδεία των απαραίτητων πιστοποιητικών παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

            Και σε αυτή τη δράση Κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου Διονύσου μέρος από τα προϊόντα των παραγωγών θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο