Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
25-09-23 - 22:51
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Ολοκληρώθηκαν τη Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου οι πασχαλινές διανομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Κοινωνικής Ιματιοθήκης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 24/04/2017

Περισσότερες από 170 οικογένειες δικαιούχων, περίπου 600 ωφελούμενοι, παρέλαβαν στις δύο διανομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου που πραγματοποιήθηκαν τον μήνα Απρίλιο, όλα τα απαραίτητα που χρειάζεται ένα νοικοκυριό. Ειδικότερα, με τις χορηγίες από δεκάδες επιχειρήσεις, η πασχαλινή τσάντα Αγάπης και Προσφοράς που δόθηκε στους δικαιούχους περιελάμβανε κρέατα, ζυμαρικά, όσπρια, αυγά, λαχανικά, λάδι, αλεύρι, ζάχαρη, γάλατα, φρούτα, μέλι, χυμούς, κρασί, τσουρέκια και άλλα είδη, ώστε να μη λείψει τίποτα αυτές τις γιορτινές ημέρες από το πασχαλινό τους τραπέζι. Παράλληλα, από τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου μέχρι και τη Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου, η Κοινωνική Ιματιοθήκη πρόσφερε στους ωφελούμενους και στα παιδιά τους, ρούχα, παπούτσια και πασχαλινά δώρα. Ο δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης συνοδευόμενος από τις αντιδημάρχους Αναστασία Στασινοπούλου, Καλλιόπη Ταουξή και τη δημοτική σύμβουλο Χρυσούλα Ντούντα, επισκέφτηκε τις δομές κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου, συνομίλησε με δικαιούχους και εθελοντές και δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος Διονύσου έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό δίχτυ προστασίας για όσους συμπολίτες μας βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Με το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Δημοτικό Πολυιατρείο και την Κοινωνική Ιματιοθήκη που πρόσφατα δημιουργήσαμε, ο Δήμος συνδράμει όσους έχουν ανάγκη με όλα τα απαραίτητα προϊόντα και υπηρεσίες για μια αξιοπρεπή διαβίωση. Στον Δήμο Διονύσου δεν θα υπάρχει ούτε ένας δημότης μόνος του απέναντι στην οικονομική κρίση, δεν θα υπάρχει ούτε ένας δημότης χωρίς τα στοιχειώδη. Ευχαριστώ θερμά όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής και τους πολίτες, που με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης συνεισφέρουν στο έργο του Δήμου, όπως και όλους τους εθελοντές που πλαισιώνουν αυτή την προσπάθεια. Εύχομαι σε όλους τους δημότες και τις οικογένειές τους, υγεία, αγάπη, Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά».

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο