Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
09-12-23 - 09:47
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Με τη συμπαράσταση του Δημάρχου Διονύσου κ. Καλαφατέλη δεκάδες εργαζόμενοι του Δήμου, κατάφεραν να πετύχουν τη διατήρηση προσωρινής δικαστικής διαταγής για συνέχιση της εργασίας τους.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 24/09/2014

Με κάθε δυνατό τρόπο ο Δήμος Διονύσου και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καλαφατέλης, στηρίζουν τον δικαστικό αγώνα δεκάδων εργαζομένων του Δήμου μας, για διατήρηση στην εργασία τους. Κατά τη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσής τους που έγινε από μονομελές Πρωτοδικείο των Αθηνών, με την συμπαράσταση του Δημάρχου κ. Γιάννη Καλαφατέλη, αποφασίστηκε η διατήρηση της προσωρινής διαταγής συνέχισης της εργασίας τους, μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης. Ο Δήμαρχος Διονύσου, ο οποίος για πολλοστή φορά έδειξε το έμπρακτο ενδιαφέρον του και την στήριξή του στους εργαζόμενους του Δήμου, σε δήλωσή του σημείωσε: «Γνωρίζουμε ότι το εργασιακό περιβάλλον αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα, δεν είναι καθόλου θετικό. Οι εργαζόμενοι στον Δήμο είναι οι άμεσοι συνεργάτες μας και θεωρώ αυτονόητο χρέος μου να συμπαρίσταμαι στο αγώνα τους και στη θέλησή τους να συνεχίσουν να προσφέρουν την εργασία τους και τις υπηρεσίες τους, με τελικούς παραλήπτες και ωφελούμενους τους συμπολίτες μας. Βρίσκομαι στο πλευρό τους για να μην χάσουν την εργασία τους και πληγούν βάναυσα οι ίδιοι και οι οικογένειές τους σε μία περίοδο δυσθεώρητης ανεργίας, αλλά και για να μην αποδυναμωθούν οι ήδη απομειωμένες από προσωπικό, υπηρεσίες μας. Σήμερα κερδήθηκε μία μικρή μάχη. Ο αγώνας όμως συνεχίζεται με την ευχή και την ελπίδα όλων μας να έχει αίσιο τέλος. Με την ευκαιρία θέλω να καλέσω την Πολιτεία να σταματήσει τον ‘ακρωτηριασμό’ και την περαιτέρω υποβάθμιση των υπηρεσιών των Δήμων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γενικότερα, διότι ο κόσμος που πλήττεται από την βαθιά ύφεση θα χάσει το πιο κοντινό του αποκούμπι και μαζί όση δύναμη και ελπίδα του έχει απομείνει…».

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο