Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
22-03-23 - 04:57
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Με μεγάλη επιτυχία, παρουσία του Δημάρχου κ. Διονύση Ζαμάνη, πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο του Δήμου Διονύσου για τις Πρώτες Βοήθειες σε παιδιά

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 25/10/2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου, τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, παρουσία του Δημάρχου Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνη, το σεμινάριο για τις Πρώτες Βοήθειες σε παιδιά που διοργάνωσε το ΝΠΔΔ του Δήμου Διονύσου «Η Εστία». Το σεμινάριο αφορούσε στις ενδεικνυόμενες, σε περίπτωση παιδικών ατυχημάτων, ενέργειες με στόχο την παροχή βασικής υποστήριξης της ζωής σε παιδιά και το παρουσίασε η συνεργαζόμενη παιδίατρος της «Εστίας» και μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης κα Χριστίνα Λιάκου. Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Θ. Στάικος στον χαιρετισμό που απηύθυνε αναφέρθηκε στις αναβαθμισμένες υπηρεσίες των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Διονύσου προς τους δημότες και εξήρε την υποδειγματικό εργασία, το ήθος και την προσφορά των εργαζομένων του Δήμου. Οι συμμετέχοντες, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, επιμορφώθηκαν σχετικά με τις βασικές αρχές πρώτων βοηθειών σε παιδιά και εκπαιδεύτηκαν στη βασική υποστήριξη της ζωής, στην αντιμετώπιση πιθανών σεναρίων κινδύνου, στη διαχείριση προβλημάτων από πνιγμό καθώς και στη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν πρακτική εξάσκηση σε προπλάσματα ενώ στο πλαίσιο της εκπαίδευσης δόθηκαν οδηγίες σχετικά με τα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης και την ορθή χρήση του 166. Στο σεμινάριο παρευρέθηκε, επίσης, η αντιδήμαρχος Οικονομικής Διαχείρισης κα Στ. Μαγγίνα και συμμετείχαν πολλοί γονείς καθώς και εργαζόμενοι του Δήμου Διονύσου.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο