Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
03-10-23 - 00:04
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Μήνυση του Δήμαρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη κατά της τοποθέτησης κεραίας από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στο Σταθμό του ΟΣΕ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 27/06/2023

Σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, για την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας από ιδιωτική εταιρεία στο Σταθμό του ΟΣΕ στον Άγιο Στέφανο, προχώρησε την Τρίτη 27 Ιουνίου ο Δήμος Διονύσου, μέσω του Δημάρχου Γιάννη Καλαφατέλη.

Η μήνυση αποσκοπεί στην ανάκληση της άδειας της συγκεκριμένης κεραίας από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (EETT), καθώς βρίσκεται εντός του οικιστικού ιστού, δίπλα σε χώρο συνάθροισης πολιτών και σε κοντινή απόσταση από τα τέσσερα συστεγαζόμενα νηπιαγωγεία.

Ο Δήμος, παράλληλα, έχει ήδη λάβει απόφαση να προβεί και στην άσκηση όλων των προβλεπόμενων ένδικων μέσων (ασφαλιστικά μέτρα κλπ).

Τέλος, καθιστούμε σαφές ότι ο Δήμος Διονύσου θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάκληση της συγκεκριμένης άδειας, αποσκοπώντας στην προάσπιση της υγείας και τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

 

 

 

[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο