Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
08-06-23 - 05:17
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Λεωφορεία του Δήμου θα δρομολογηθούν την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 3.30 μ.μ. για τη μεταφορά πολιτών και μαθητών στο Κοιμητήριο Αμαρουσίου, απ’ όπου θα τελεστεί η κηδεία της Αθηνάς Σταυρουλάκη – Βούλγαρη και της κόρης της, Μερίνης.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 24/09/2014

Από τον Δήμο Διονύσου ανακοινώνεται ότι αύριο Τετάρτη 26 Ιουνίου και ώρα 3.30 μ.μ. λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας θ’ αναχωρήσουν από την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στον Άγιο Στέφανο, για να μεταφέρουν συμπολίτες μας και μαθητές στο Κοιμητήριο Αμαρουσίου απ’ όπου θα τελεστεί στις 4.30 μ.μ. η νεκρώσιμος ακολουθία και η κηδεία της Αθηνάς Σταυρoυλάκη –Βούλγαρη και της κόρης της Μερίνης. Επίσης όπως έχει γίνει γνωστό η κηδεία της Κατερίνας Παρίση θα τελεστεί στη 1 το μεσημέρι στον Άγιο Στέφανο, της Σίας Καραστεργίου στις 5.30 μ.μ. στην Άνοιξη, ενώ η σωρός της Μαρίνας Πρίφτη θα μεταφερθεί για να ταφεί στην Αλβανία. Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης, οι αντιδήμαρχοι, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι πρόεδροι και τα μέλη των Νομικών Προσώπων, οι πρόεδροι και τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων αλλά και όλοι οι σύλλογοι, φορείς και πολίτες του Δήμου μας, εκφράζουν για άλλη μία φορά τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπουσών κοριτσιών και της 41χρονης μητέρας, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγαν από τη ζωή.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο