Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
29-11-23 - 01:50
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Καλαφατέλης: «Η άνθηση του Αθλητισμού στον Δήμο μας φανερώνει την σωστή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται από τους συλλόγους, τους οποίους στηρίζουμε και ενθαρρύνουμε με κάθε δυνατό τρόπο».

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 24/09/2014

Αύριο (Σάββατο 15 Μαρτίου) στις 4.15 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Μεταμόρφωσης η ομάδα του παιδικού τμήματος του Α.Σ. Ροδόπολης θα αντιμετωπίσει σε παιχνίδι μπάσκετ, που έχει χαρακτήρα τελικού (σ.σ. ο νικητής προβιβάζεται στην Α1 κατηγορία ΕΣΚΑ) το αντίστοιχο τμήμα του Άρη Πετρούπολης. Δήλωση Δημάρχου κ. Καλαφατέλη Με αφορμή τον αυριανό αγώνα που αποτελεί μία ακόμη διάκριση για Αθλητικό Σύλλογο του Δήμου μας, ο δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να συγχαρώ, τον Α.Σ. Ροδόπολης για την συμμετοχή του παιδικού τμήματος σε τελικό της ΕΣΚΑ και να ευχηθώ καλή επιτυχία. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στο εφηβικό τμήμα του ίδιου συλλόγου που έφτασε στις 14 καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, στην ομάδα του Οίον Αγίου Στεφάνου, που έφτασε πριν λίγες στις οχτώ καλύτερες στης διοργάνωσης, στο παιδικό τμήμα μπάσκετ του Α.Ο. Διονύσου που επίσης προκρίθηκε στις 14 καλύτερες ομάδες της ΕΣΚΑ και σε όλους τους Αθλητικούς συλλόγους του Δήμου μας, που φέρνουν επιτυχίες, μικρές ή μεγάλες, σε όλα τα τμήματα και κυρίως στα τμήματα των υποδομών, όλων των αθλημάτων που καλλιεργούν, όπου αποδεικνύουν και την συστηματική και οργανωμένη δουλειά που γίνεται. Οι παραπάνω επιτυχίες έρχονται να προστεθούν στην πρόκριση της ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης του ΓΕΛ Διονύσου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Παρισιού, στη συμμετοχή για πρώτη φορά στην ιστορία τους, των ποδοσφαιρικών ομάδων του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και του Α.Ο. Κρυονερίου στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ, (σ.σ. ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου προηγείται και στο Πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ, μετά από 25 αγώνες) στην κατάκτηση από τον αθλητή στίβου του ΟΙΟΝ Αγίου Στεφάνου, Βουτσαδάκη της 3ης πανελλήνιας θέσης αλλά και σε άλλες ξεχωριστές διακρίσεις αθλητικών συλλόγων το τελευταίο διάστημα. Και όλα αυτά με την παράλληλη αύξηση των αθλητών σε στα τμήματα των περισσοτέρων αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας. Αυτή η άνθηση του Αθλητισμού στον Δήμο μας, για την οποία είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, προήλθε μέσα από την σκληρή και συστηματική δουλειά των διοικήσεων, των προπονητών των αθλητών αλλά και των γονέων που στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιά τους. Σ’ αυτή την προσπάθεια ο Δήμος μας είναι αρωγός γιατί πιστεύουμε ότι, πέρα από τις εκδηλώσεις μαζικού αθλητισμού που διοργανώνει ο Δήμος, οι σύλλογοι είναι τα περισσότερο ζωντανά κύτταρα του Αθλητισμού στον τόπο μας και αξίζουν της στήριξης και της ενθάρρυνσής μας, σε κάθε τους προσπάθεια».

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο