Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
09-12-23 - 11:33
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Ιστορική ημέρα για την αποχέτευση ακαθάρτων του Αγίου Στεφάνου, δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια» η απόφαση ένταξης του έργου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 06/10/2023

Δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια» σήμερα, Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023, η απόφαση ένταξης του έργου της αποχέτευσης ακαθάρτων των περιοχών Αγίου Στεφάνου, Ραπεντώσας και Πευκοφύτου, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 45 εκ.ευρώ μαζί με το ΦΠΑ (καθαρό ποσό 36.648.335 €).

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Kαλαφατέλης δήλωσε σχετικά:

«Η απόφαση ένταξης της αποχέτευσης ακαθάρτων του Αγίου Στεφάνου, της Ραπεντώσας και του Πευκοφύτου που δημοσιεύθηκε σήμερα, σηματοδοτεί μία ιδιαίτερη θετική εξέλιξη και μια ιστορική μέρα για τον Άγιο Στέφανο. Επιτέλους, μετά από πολλούς κόπους και άοκνες προσπάθειές μας όλα τα προηγούμενα χρόνια, εξασφαλίσαμε ένα έργο πνοής, συνολικού προϋπολογισμού 45 εκατομμυρίων ευρώ, μαζί με το ΦΠΑ. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου,  αρμόδιους αντιδημάρχους και εντεταλμένους, καθώς και όλα τα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου μας. Μετά τη σημερινή απόφαση, ανοίγει πλέον ο δρόμος για τη δημοπράτηση και υλοποίηση του έργου, μέσω προγραμματικής σύμβασης με την ΕΥΔΑΠ. Έτσι λύνουμε οριστικά το πρόβλημα αποχέτευσης του Αγίου Στεφάνου αλλά και όλου του Δήμου, με τα έργα που ήδη εκτελούνται και στις υπόλοιπες Δημοτικές Κοινότητες.» 

[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο