Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
04-12-23 - 14:32
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Η ετοιμότητα του Δήμου απέναντι σε δύσκολες καιρικές συνθήκες διαπιστώθηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Τ. Ο. Πολιτικής Προστασίας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 09/12/2013

Σε εγρήγορση βρίσκεται ολόκληρος ο μηχανισμός του Δήμου Διονύσου εν όψει της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Κατάστημα Άνοιξης, συνεδρίασε το τοπικό συντονιστικό όργανο Πολιτικής Προστασίας, με προεδρεύοντα τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Κυριάκο Κοντάκη. Κατά τη συνεδρίαση η συζητήθηκαν η καλύτερη δυνατή ενίσχυση της αντιπλημμυρικής προστασίας του Δήμου, οι αποχιονιστικές δυνατότητες και η κατάσταση των εκχιονιστικών οχημάτων του Δήμου, η οποία διαπιστώθηκε ότι είναι καλή, έγινε αναφορά στην πρόοδο καθαρισμού των ρεμάτων, στις ποσότητες του αλατιού το οποίο βρίσκεται στη διάθεση των υπηρεσιών του Δήμου και των Τοπικών Κοινοτήτων, στην άψογη συνεργασία που υπάρχει με την Πυροσβεστική, την Τροχαία, την Περιφέρεια Αττικής αλλά και όλους τους συναρμόδιους φορείς και διαπιστώθηκε η πλήρης ετοιμότητα για την αντιμετώπιση δύσκολων καιρικών φαινομένων. Εκτός του αντιδημάρχου κ. Κυριάκου Κοντάκη, στη σύσκεψη παραβρέθηκαν: Ο διοικητής του 9ου Πυροσβεστικού Σώματος κ. Δημήτρης Ραπανάκης, ο διοικητής του 6ου Πυροσβεστικού Σώματος Αθηνών κ. Γιάννης Θεοδωρόπουλος, ο υποδιοικητής της Τροχαίας Κηφισιάς κ. Κιούσης, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας κ. Κωνσταντίνος Παλιγγίνης, ο πρόεδρος της Δ.Ε. Άνοιξης κ. Μιχάλης Τσιλιγκίρης, η πρόεδρος της Δ.Ε. Αγίου Στεφάνου κα Γεωργία Λυκάκη, η πρόεδρος της Δ.Ε. Διονύσου κα Ιωάννα Κακούρη, ο πρόεδρος της Δ.Ε. Σταμάτας κ. Γιώργος Κόκκαλη, ο πρόεδρος της Δ.Ε. Δροσιάς κ. Χαράλαμπος Ιωαννίδης, ο επικεφαλής του Σωματείου «Εθελοντικές Δυνάμεις Δασοπυρόσβεσης και Διάσωσης, Ροδόπολης» κ. Απόλων Κούνης, ο επικεφαλής του συλλόγου εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στεφάνου κ. Γεώργιος Χριστιανίδης, ο επικεφαλής του συλλόγου εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου κ. Κυριάκος Ζηκίδης, ο κ. Χρήστος Τσακουμάκης, εκπρόσωπος του συλλόγου εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Άνοιξης, ο υπεύθυνος ύδρευσης του Δήμου Διονύσου κ. Παναγιώτης Αγγελίδης, η υπεύθυνη του γραφείου εθελοντισμού του Δήμου κα Σαββοπούλου Καλλιόπη (Κέλλυ) κ.ά.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο