Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
28-09-23 - 01:07
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Η αντιπολίτευση επιχειρεί να ναρκοθετήσει τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δήμου Διονύσου με πρόσχημα τα λατομεία

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 28/03/2023

Με κοινή ανακοίνωσή τους πριν από λίγη ώρα οι παρατάξεις της μειοψηφίας και ανεξάρτητοι σύμβουλοι, τρεις (3) μόλις ώρες πριν την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου (!!) εξέδωσαν ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία  θα απέχουν -για μία ακόμη φορά- από το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, με πρόφαση την μη εισαγωγή ξεχωριστού θέματος για τα λατομεία.

Είναι προφανές ότι η αντιπολίτευση ενόψει μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων επιχειρεί να εργαλειοποιήσει μετά το αντιπλημμυρικό έργο της λεωφόρου Δροσιάς-Σταμάτας, τα έξυπνα φωτιστικά, τον ΟΕΥ κ.α., και το θέμα των λατομείων.

Ο πραγματικός λόγος που επιθυμούν να απέχουν και βέβαια αποκρύπτουν από τους πολίτες , είναι ότι επιθυμούν να μπλοκάρουν την πρώτη υποχρεωτική αναμόρφωση του προϋπολογισμού και να ναρκοθετήσουν ουσιαστικά τη λειτουργία του Δήμου.

Πρόκειται για ανεύθυνη στάση που δεν πλήττει τη δημοτική αρχή, αλλά  εν τέλει τα συμφέροντα των δημοτών.

Αν το πρόβλημά τους είναι πραγματικά η συζήτηση για τα λατομεία εμείς δεν έχουμε καμία αντίρρηση να το συζητήσουμε στην αρχή της συνεδρίασης.

Η Δημοτική Αρχή θα είναι εκεί για να συζητήσει οποιοδήποτε θέμα και να δώσει απαντήσεις ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου και των δημοτών.

Άραγε οι μειοψηφίες έστω και την ύστατη στιγμή θα αφήσουν τα τερτίπια και τα παιχνίδια ;

Θα προσέλθουν στη συνεδρίαση ή θα εξακολουθήσουν να κρύβονται πλήττοντας τη λειτουργία του Δήμου και απαξιώνοντας τους θεσμούς ;

Τα συμπεράσματα ας τα βγάλουν οι πολίτες.

[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο