Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
04-12-23 - 14:57
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Η άμεση επέμβαση των δυνάμεων της Π. Π. του Δήμου Διονύσου και της Π.Υ. στη φωτιά που εκδηλώθηκε μετά τα μεσάνυχτα στο ρέμα Άνοιξης, απέβη σωτήρια

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 24/09/2014

Χάρη στην άμεση και αποτελεσματική επέμβαση των δυνάμεων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Διονύσου και της Πυροσβεστικής, κατέστει δυνατός ο έγκαιρος περιορισμός και η κατάσβεση της φωτιάς που εκδηλώθηκε περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο ρέμα της Δ.Ε. Άνοιξης στην περιοχή Φασίδερι. Στον τόπο της φωτιάς έσπευσαν αμέσως έξι επανδρωμένα οχήματα της Πολιτικής Προστασίας με εθελοντές από τα τμήματα Πολιτικής Προστασίας του Αγίου Στεφάνου, της Άνοιξης και της Ροδόπολης, τα οποία σε συνεργασία με ένα όχημα της Πυροσβεστικής κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά σχεδόν εν τη γενέσει της. Στο επίμαχο σημείο έσπευσαν από τα πρώτα λεπτά ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Κυριάκος Κοντάκης, οι οποίοι βοήθησαν στον συντονισμöo των προσπαθειών. Ο Δήμος Διονύσου ευχαριστεί για μία ακόμη φορά τους εθελοντές Πολιτικής Προστασίας και την Πυροσβεστική και εφιστά την προσοχή όλων, για την αποφυγή παρόμοιων δυσάρεστων περιστατικών, καθώς όπως αποδεικνύεται και πάλι η έγκαιρη επέμβαση, σώζει ζωές και περιουσίες. Ας είμαστε όλοι σε επιφυλακή!

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο