Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
04-06-23 - 10:08
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Επιμορφωτική Δράση «Παιδιά & Σκύλοι» στα Νηπιαγωγεία του Δήμου Διονύσου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 26/04/2023

Ο Δήμος Διονύσου μέσω της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Ισότητας & Τουριστικής Ανάπτυξης και της Αντιδημάρχου Σοφίας Κατσίγιαννη, σε συνεργασία με τον κ. Κώστα Μαρτίνη, εκπαιδευτή σκύλων και ιδιοκτήτη της εταιρείας Athens Dog Training Club, υλοποιούν με μεγάλη επιτυχία την επιμορφωτική και βιωματική δράση με τίτλο «Παιδιά και Σκύλοι», στα Νηπιαγωγεία του Δήμου Διονύσου από τον Φεβρουάριο μέχρι και τον Μάιο 2023.

Βασικός στόχος της δράσης είναι η συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών μέσα από την επαφή τους με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, ώστε να μπορέσουν να κατανοήσουν τις έννοιες της φροντίδας, της υπευθυνότητας και του σεβασμού για τα σκυλιά. Η δράση είναι βιωματική και περιλαμβάνει παιχνίδι, εξάσκηση σε διάφορες ασκήσεις, όπως «κάτσε- μείνε», κατανόηση της χαράς του σκύλου, όταν κουνάει την ουρά του, κατανόηση της ανάγκης του για επαφή με τον άνθρωπο και απόκτηση γνώσεων σχετικά με την ασφαλή προσέγγιση ενός σκύλου.

[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο