Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
02-12-23 - 16:18
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Ενισχύεται σημαντικά ο εξοπλισμός βιοαποβλήτων του Δήμου Διονύσου, με 2 νέα σύγχρονα απορριμματοφόρα που παρέδωσε η Περιφέρεια Αττικής

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 30/03/2023

Με ακόμη 2 σύγχρονα απορριμματοφόρα και 498 κάδους για τη συλλογή βιοαποβλήτων ενισχύθηκε ο Δήμος Διονύσου από την Περιφέρεια Αττικής, έχοντας συνολικά λάβει 3 απορριμματοφόρα και 688 καφέ κάδους βιοαποβλήτων. Ο εξοπλισμός ανακύκλωσης διανέμεται στους δήμους της Αττικής με κονδύλια που αντλεί η Περιφέρεια από ευρωπαϊκά κυρίως προγράμματα χωρίς καμία επιβάρυνση για τους Δήμους και τους πολίτες.

Ο εξοπλισμός παραδόθηκε την Πέμπτη 30/3  στο Δήμαρχο Γιάννη Καλαφατέλη από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος και Πρόεδρο ΕΔΣΝΑ Βασίλη Κόκκαλη, τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Νίκο Πέππα και τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Αθανάσιο Αυγερινό. Παρόντες ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Μανώλης Κόκκαλης, Μιχάλης Τσιλιγκίρης και Γιούλα Λακαφώση.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, παραδίδοντας τον εξοπλισμό, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εποικοδομητική συνεργασία με το Δήμο Διονύσου και αναφέρθηκε στην επιτυχημένη εφαρμογή του στρατηγικού σχεδίου της Περιφέρειας Αττικής για την ενίσχυση των ποσοστών Ανακύκλωσης μέσω της εφαρμογής του νέου μοντέλου διαχείρισης στερεών αποβλήτων.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης ευχαρίστησε από την πλευρά του τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη για τη σημαντική συμβολή του και υπογράμμισε ότι ο Δήμος  το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανεβάσει ταχύτητα στην ανακύκλωση μέσα από σημαντικές ενέργειες και δράσεις, όπως είναι η αποκομιδή των βιοαποβλήτων που ήδη δρομολογείται, η δημιουργία πράσινων γωνιών και Πολυκέντρων ανακύκλωσης καθώς και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών κάθε ηλικίας.

[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο