Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
28-11-23 - 11:29
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Ενθουσίασε με την ιδιαίτερα διδακτική ομιλία του ο καθηγητής Ιστορίας κ. Ι. Αντωνόπουλος στην πρεμιέρα του κύκλου μαθημάτων Ιστορίας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 24/09/2014

Ενθουσίασε τους συμπολίτες που παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τη δίωρη και πλέον ομιλία του, ο καθηγητής Ιστορίας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης, του Παντείου και του Ε.Α.Π. κ. Ιωάννης Αντωνόπουλος, στην πρεμιέρα του «κύκλου μαθημάτων ιστορίας», που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου το βράδυ στο Πνευματικό –Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου. Κατά την εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Δήμο Διονύσου μέσω του Οργανισμού Νεολαίας, Άθλησης και Πολιτισμού «Ο ΘΕΣΠΙΣ» ο διακεκριμένος καθηγητής αναφέρθηκε στην πολυτάραχη περίοδο που σημάδεψε τη Νεότερη Ελληνική ιστορία: Τη δεκαετία 1940 - 1950 , ενώ επεκτάθηκε σε ιστορικά γεγονότα που προηγήθηκαν αλλά και ακολούθησαν, δίνοντας μία ευρύτερη διάσταση των όσων έλαβαν χώρα τη συγκεκριμένη δεκαετία στη χώρα μας. Ακολούθησε συζήτηση με τον κόσμο, ο οποίος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την νεώτερη ιστορία του τόπου μας και ενθουσιάστηκε από τον πλούτο των γνώσεων του καθηγητή, να τον ανταμείβει με ένα ζεστό χειροκρότημα. Το ραντεβού ανανεώθηκε για την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου στον ίδιο χώρο, στις 8.00 μ.μ. όπου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη εκπαιδευτικού χαρακτήρα, ομιλία. Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης, ο οποίος καλωσόρισε τον καθηγητή και τους συμπολίτες που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την ομιλία. Ο πρόεδρος του ΟΝΑΠ «ΘΕΣΠΙ» κ. Νίκος Καρυστινός, κατά τον χαιρετισμό υπογράμμισε την σπουδαιότητα του «κύκλου μαθημάτων Ιστορίας». Την ομιλία παρακολούθησαν ακόμη η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κα Έλλη Τζανετή, η αντιπρόεδρος του ΟΝΑΠ «ΘΕΣΠΙ» κα Έφη Παπαχαρτοφύλη και πλήθος κόσμου. Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό:

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο