Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
04-12-23 - 16:02
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Ενδιαφέρουσα και άκρως διδακτική η ομιλία του κ. Αντωνόπουλου με θέμα την δεκαετία της ελληνικής επανάστασης (1820-1830) και τον ρόλο των ξένων δυνάμεων.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 24/09/2014

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και διδακτική ήταν η διάλεξη του καθηγητή Ιστορίας κ. Ιωάννη Αντωνόπουλου, η οποία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 24 Μαρτίου, στο Πνευματικό –Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, με θέμα: «Η δεκαετία της επανάστασης 1820 -1830 και ο ρόλος των ξένων δυνάμεων». Την εκδήλωση παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης, ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Στην δύσκολη εποχή που ζούμε καλούμαστε όλοι μαζί να προτάξουμε την ενότητα και την συλλογικότητα με μοναδικό γνώμονα το κοινό καλό του τόπου μας. Η 25η Μαρτίου, μας θυμίζει ότι τα αγαθά της ελευθερίας και της ευημερίας κερδίζονται μέσα από αγώνες και μόνο. Παράλληλα μας διδάσκει ότι, η αγωνιστικότητα και η ισχυρή θέληση ενός λαού μπορούν να αλλάξουν την ιστορική του μοίρα. Σίγουρα έχουμε κάθε λόγο να είμαστε υπερήφανοι για την κληρονομιά που μας άφησαν οι πρόγονοί μας, αλλά έχουμε και βαρύνουσα ευθύνη να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, να κάνουμε να νιώθει υπερήφανη και τη νεολαία μας. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα, που πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε στη σημερινή εποχή». Για την σημασία του εορτασμού της 25ης Μαρτίου, μίλησε και ο πρόεδρος του ΟΝΑΠ «ΘΕΣΠΙ» κ. Νίκος Καρυστινός, ο οποίος καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους. Την εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Νίκος Παππάς, η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κα Έλλη Τζανετή, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Παπαχαρτοφύλης, Ζυγούνας, το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Ροδόπολης κα Λίλη Θεοδώρου και δεκάδες συμπολίτες μας. Η οποία διάλεξη του καθηγητή Ιστορίας κ. Αντωνόπουλου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Απριλίου στις 6.15 μ.μ. στο Πνευματικό –Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην αντιπρόεδρο του Ο.Ν.Α.Π. «ΘΕΣΠΙ» κα Έφη Παπαχαρτοφύλη. Τηλ. επικοινωνίας: 6945 153031.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο