Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
01-12-23 - 05:35
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Εγκρίθηκε (και) η δημοπράτηση της μελέτης του έργου «Ολοκλήρωση Δικτύου Αποχέτευσης Ακαθάρτων στον Άγιο Στέφανο και δίκτυα ακαθάρτων στους οικισμούς Ραπεντώσα και Πευκόφυτο»

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 24/09/2014

Μετά την έγκριση της δημοπράτησης του έργου «ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΕ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ, ΣΤΑΜΑΤΑ, ΡΟΔΟΠΟΛΗ, ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ» της πράξης (340042) «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Υδάτων στις Δημοτικές Κοινότητες Αγ. Στεφάνου, Διονύσου, Κρυονερίου, Ροδόπολης και Σταμάτας του Δήμου Διονύσου», προϋπολογισμού 31,5 εκατ. Ευρώ, ο Δήμος μας εξασφάλισε την σύμφωνη γνώμη του Γενικού Γραμματέα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Σωκράτη Αλεξιάδη, για να προχωρήσει η χρηματοδότηση σε ένα ακόμη έργο. Πρόκειται για υποέργο του παραπάνω, με τίτλο: «ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΡΑΠΕΝΤΩΣΑ ΚΑΙ ΠΕΥΚΟΦΥΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, της Πράξης «Δίκτυο αποχέτευσης Ακαθάρτων Υδάτων στις Δημοτικές Κοινότητες Αγ. Στεφάνου, Διονύσου, Κρυονερίου, Ροδόπολης και Σταμάτας» με κωδικό ΟΠΣ 340042, συνολικού προϋπολογισμού 198,248,42 ευρώ. Υπενθυμίζουμε ότι ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου αποχέτευσης ακαθάρτων στον Δήμο Διονύσου, ξεπερνάει τα 50 εκ. ευρώ και πέρα από την τεράστια σπουδαιότητα που έχει το συγκεκριμένο έργο για τους συμπολίτες μας και το περιβάλλον, η εξέλιξη αυτή προάγει τον Δήμο μας μεταξύ των πρώτων σε εντάξεις έργων στο ΕΣΠΑ, σε όλη τη χώρα. «Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς την προσπάθεια για την ένταξη και νέων σημαντικών έργων υποδομής στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Χρηματοδότησης, διεκδικώντας ταυτόχρονα και χρηματοδοτήσεις από εθνικά προγράμματα» τόνισε για μία ακόμη φορά, ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης. Επισυνάπτεται η σχετική επιστολή έγκρισης:

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο