Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
24-09-23 - 19:56
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2018 :Νοσταλγία και αγαπημένα τραγούδια στις συναυλίες του Γρ. Μπιθικώτση και του Μιχάλη Δημητριάδη με τη Λένα Αλκαίου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 11/09/2018

Με τις συναυλίες του Γρ. Μπιθικώτση και του Μιχάλη Δημητριάδη με τη Λένα Αλκαίου, και την προσέλευση πλήθους θεατών, ολοκληρώθηκε το μουσικό μέρος των Διονυσίων 2018. Μοναδικά τραγούδια, αγαπημένων εποχών, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και να σιγοτραγουδήσουν όλοι όσοι βρέθηκαν τη Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 στον παλαιό σταθμό τρένου στη Δ.Ε. Διονύσου στη συναυλία-αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα ερμηνευτή, συνθέτη και τραγουδοποιό Γρηγόρη Μπιθικώτση, μέσα από τα μάτια και τη φωνή του συνονόματου γιου του Γρηγόρη. Στον ίδιο χώρο, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018, ο Μιχάλης Δημητριάδης μαζί με την Λένα Αλκαίου και την Κατερίνα Μιχαλάκη ερμήνευσαν τραγούδια διαχρονικά, σταθμούς αναφοράς στην πορεία του ελληνικού τραγουδιού και στις καρδιές των θαυμαστών της ποιοτικής λαϊκής μουσικής. Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης παρευρέθηκε στις δύο συναυλίες των καταξιωμένων καλλιτεχνών και στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία των φετινών Διονυσίων και στη στοχευμένη προσπάθεια ανάδειξης και ενίσχυσης του πολιτιστικής ανάπτυξης από τον Δήμο Διονύσου. Κλείνοντας, ευχήθηκε και του χρόνου στον ίδιο χώρο να υπάρξουν ανάλογες, μοναδικές καλλιτεχνικές φθινοπωρινές βραδιές.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο