Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
04-06-23 - 09:56
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Διεύρυνση Aθλητικών Προγραμμάτων του Δημοτικού Γυμναστηρίου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 13/11/2015

Ο Δήμος Διονύσου και ο ΟΝΑΠ «Θέσπις» για να προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες άθλησης και γυμναστικής στους δημότες διευρύνουν τα ομαδικά προγράμματα άθλησης του Δημοτικού Γυμναστηρίου, ώστε οι δημότες να έχουν τη δυνατότητα να  επιλέξουν το πρόγραμμα αυτό που τους ταιριάζει.

Το Δημοτικό Γυμναστήριο διαθέτει για τους ασκούμενους πολλούς  διαδρόμους, ποδήλατα, ελλειπτικά  καθώς και όλα τα σύγχρονα μηχανήματα για μυϊκή ενδυνάμωση αλλά και ελεύθερα βάρη. Διαθέτει  επίσης ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα για τα ομαδικά προγράμματα όπου λειτουργούν τμήματα για pilates, danceaerobic και παραδοσιακούς χορούς. Στο γυμναστήριο λειτουργεί επίσης ειδικό πρόγραμμα για Α.μ.Ε.Α.

Οι γυμναστές είναι στη διάθεσή του κάθε δημότη καθημερινά  για να τον καθοδηγήσουν και να προσαρμόσουν ένα πρόγραμμα άθλησης ή μυϊκής ενδυνάμωσης ειδικά για αυτόν.

Το Γυμναστήριο λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή  από τις 8:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ και το Σάββατο από τις 9:00 έως τις 15:00.

Δημοτικό Γυμναστήριο Δήμου Διονύσου:

Σαρανταπόρου 1Α & Ηρώων Πολυτεχνείου,  Άγιος Στέφανος τηλ. 210 6215104.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο