Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
28-11-23 - 12:35
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Δημιουργία Ιατρείου Διαχείρισης Τραύματος από το Δήμο Διονύσου και τη Γενική Οικογενειακή Ιατρό Νένα Φουντουκίδου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 10/02/2023

Ο Δήμος Διονύσου μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη και με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά τη λειτουργία από τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 μιας νέας υπηρεσίας εντός της δομής του Δημοτικού μας Πολυϊατρείου, του Ιατρείου Διαχείρισης Τραύματος. Το Ιατρείο Διαχείρισης Τραύματος, θα λειτουργεί σε εθελοντική βάση με τη βοήθεια της Γενικής Οικογενειακής Ιατρού Νένας Φουντουκίδου, με σκοπό την παροχή προς τους δημότες υπηρεσιών πρώτης βοήθειας όπως: συρραφή και αφαίρεση ραμμάτων, αλλαγές και περιποίηση τραυμάτων κλπ.

Υπεύθυνη του Ιατρείου Διαχείρισης Τραύματος θα είναι η Γενική Οικογενειακή Ιατρός Νένα Φουντουκίδου, η οποία είναι  καταξιωμένη για την κοινωνική της προσφορά και τις υπηρεσίες της προς την τοπική κοινωνία.

Η ιατρός θα έχει τη δυνατότητα να δέχεται ασθενείς στο νέο τμήμα κάθε Δευτέρα, από τις 17:00 μ.μ. έως τις 19:00 μ.μ. (Τηλέφωνο για ραντεβού και πληροφορίες: 210-6217830, καθημερινά 09:00 – 12:00).

Ο Δήμος Διονύσου, μέσω του Δημάρχου Γ.Καλαφατέλη και της αρμόδιας Αντιδημάρχου Γ.Κριεμάδη, ευχαριστεί θερμά την κ.Φουντουκίδου για την πολύτιμη εθελοντική συνεισφορά της στην προσπάθεια κάλυψης των υγειονομικών αναγκών των συμπολιτών μας. Η προσφορά της είναι σημαντική και ανιδιοτελής, καθώς με όλες της τις δυνάμεις είναι πολύτιμος αρωγός στη διασφάλιση αναβαθμισμένων παροχών υγείας προς τους δημότες μας.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο