Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
24-03-23 - 20:23
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Δήλωση Δημάρχου Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνη σχετικά με τη φημολογούμενη φιλοξενία ηλικιωμένων προσφύγων σε Οίκο Ευγηρίας στον Άγιο Στέφανο

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 10/04/2017

Με αφορμή την επιστολή των κ. κ. Ν. Καλφόπουλου και Δ. Καμπανάρου που δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική εφημερίδα edionysos.gr, σχετικά με τη φημολογούμενη φιλοξενία ηλικιωμένων προσφύγων, ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης δήλωσε τα εξής: «Από την πρώτη στιγμή που πληροφορηθήκαμε την πιθανότητα φιλοξενίας ηλικιωμένων προσφύγων, σε χώρο που βρίσκεται ο Οίκος Ευγηρίας «Νέα Θάλπη» που εδρεύει στον δήμο μας, επικοινωνήσαμε και ήμασταν σε διαρκή επαφή με τους κ.κ. Ν. Καλφόπουλο και Δ. Καμπανάρο για να ενημερωθούμε επακριβώς για το θέμα και για να τους μεταφέρουμε την ανησυχία των κατοίκων. Παράλληλα, επικοινωνήσαμε τόσο με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ όσο και με ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην εκμίσθωση χώρων για στέγαση προσφύγων, απ’ όπου επιβεβαιώθηκε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο γεγονός. Η επιστολή που δημοσίευσαν οι κ.κ. Ν. Καλφόπουλος και Δ. Καμπανάρος αποσαφηνίζει σημαντικές πτυχές του ζητήματος. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των κατοίκων».

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο