Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
29-11-23 - 01:26
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Αντιπροσωπεία μαθητών και συνοδών εκπαιδευτικών από Γυμνάσιο του Δήμου Cascais της Πορτογαλίας καθώς και του Γυμνασίου Διονύσου, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καλαφατέλης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 24/09/2014

Τους μαθητές και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς Γυμνασίου του Δήμου Cascais της Πορτογαλίας, που φιλοξενούνται αυτές τις ημέρες στον Δήμο Διονύσου από το Γυμνάσιο Διονύσου στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος Ανταλλαγής Μαθητών από το Εξωτερικό Comenius, μαζί με μαθητές και εκπαιδευτικούς από το Γυμνάσιο Διονύσου, υποδέχτηκε την Δευτέρα 5 Μαΐου στο Δημοτικό Κατάστημα Άνοιξης ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης, με την αντιδήμαρχο Παιδείας και Κοινωνικής Πρόνοιας κα Θεοδώρα Σαραντάκη. Ο Δήμαρχος Διονύσου και η κα Θεοδώρα Σαραντάκη, καλωσόρισαν τους μαθητές από την Πορτογαλία καθώς και τους συνοδούς καθηγητές και τους συνεχάρησαν για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα μοιράζοντάς τους συγχαρητήριες επιστολές. Ο κ. Καλαφατέλης, συνεχάρη ιδιαίτερα τους μαθητές από το Γυμνάσιο του Διονύσου για την πρωτοβουλία τους καθώς επίσης και τη διευθύντρια του Σχολείου κα Αναστασία Δαδιώτου και τους υπόλοιπους καθηγητές. Οι Πορτογάλοι μαθητές και καθηγητές εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους απέναντι στη φιλοξενία του Γυμνασίου Διονύσου και το θαυμασμό τους για τον φυσικό πλούτο της περιοχής μας, ενώ ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τον κ. Δήμαρχο Διονύσου, προσφέροντάς του ως αναμνηστικό δώρο, ένα βιβλίο. Σε όλους τους μαθητές και στους καθηγητές –Έλληνες και Πορτογάλους- προσφέρθηκαν από το Δήμο Διονύσου, με πρωτοβουλία της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, διάφορα παραδοσιακά εδέσματα και ένα dvd με την ιστορία του Δήμου Διονύσου. Υπενθυμίζουμε ότι το Πρόγραμμα Comenius, έχει στόχο την βελτίωση της ποιότητας της σχολικής εκπαίδευσης και την ενίσχυση της ευρωπαϊκής διάστασής της, μέσω της ενθάρρυνσης της διακρατικής συνεργασίας μεταξύ εκπαιδευτικών ιδρυμάτων σχολικής και προσχολικής εκπαίδευσης με την επιχορήγηση σχολικών συμπράξεων και δράσεων διακρατικής κινητικότητας μαθητών και εκπαιδευτικού προσωπικού. Μέσω των προγραμμάτων comenius οι νέοι αποκτούν συνείδηση της ποικιλομορφίας των ευρωπαϊκών πολιτισμών, καθώς και γνώσεις και δεξιότητες απαραίτητες για την προσωπική τους ανάπτυξη, τη μελλοντική εργασιακή τους απασχόληση και τη δραστηριοποίησή τους ως ενεργοί πολίτες.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο